Vintips!

Ja, imorgon är det alltså nyårsafton och eftersom jag är så väldigt förutseende (?) har jag köpt på mig lite vin, vilka jag också skall tipsa om då de nämligen är mina favoriter, med undantag för Chapel Hill(en):



1. Chapel Hill - Sparkling Chardonnay

Mousserat vin.
Nr. 7649 (Bolaget)
750 ml, 59kr.
Ursprungsland: Ungern.
Alkoholhalt: 13%

Egen kommentar:
Helt okej att dricka vid tolvslaget då den är torr, om man jämför med den mycket söta, och vanliga, Asti Cinzano.

2. Vina Maipo - Chardonnay

Vitt, torrt vin.
Nr. 6671 (Bolaget)
750 ml, 59kr.
Ursprungsland: Chile
Alkoholhalt: 13%

Egen kommentar:
Godt vin detta, men kanske inte den jag först skulle lägga vantarna på.

3. Cacadu Ridge - Semillon Chardonnay

Vitt, torrt vin.
Nr. 2060 (Bolaget)
750 ml, 67kr.
Ursprungsland: Australien
Alkoholhalt: 12%

Egen kommentar:
Min absoluta favorit, den som köps mest. Jag kan inte säga vad den fungerar till, jag dricker det som sällskapsvin.

4. Les Fumées Blanches - Sauvignon Blanc

Vitt, torrt vin.
Nr. 22139 (Bolaget)
750 ml, 69kr.
Ursprungsland: Frankrike
Alkoholhalt: 12%

Egen kommentar:
Ett vin jag fastnade för för längesedan och jag gillar det fortfarande. Fungerar ta mej fan alltid! Jättegodt!

GODT NYTT ÅR!

Ett litet urval av mina inköp!

Jag tänkte jag kunde berätta för er om några av mina inköp både innan jul och under mellandagsrean:




Svarta stövlar, Skopunkten, rea 249kr.
Bruna stövlar, Skopunkten, 399kr.
Grå stickad kofta, H&M, 349kr.




Svart poloklänning, Gina Tricot, rea 99,50kr.
Grått linne, H&M, 69,90kr.
Blommig sjal, Indiska, 79,90kr.
Svarta strumpbyxor - Glam tights 20, Lindex, 79,50kr. 




Julbrasa på DVD (hihi), ONOFF, rea 29kr. Jag tror att AAALLA vill ha en sådan :) Haha.



Halsband med pärla, Glitter, 59,50kr.
Rött linne, H&M, 69,90kr.

Jag har även köpt en mörkgrå (tight) polotröja, vita knästrumpor, ett långt svart linne, mera strumpbyxior å lite annat smått o godt, men det orks inte fotas. Är ganska nöjd so far.

Anledningen till att jag väljer att ta med min kära mor på bild är helt enkelt för att hon tillbringat måndag & tisdag hos mig i Nrkpg och så glatt shoppat med mej + att hon har städat i hela min lägenhet så den som hittar en dammråtta nu kan få ett pris.



Min mamma hemma hos henne i Boxholm. Sweet little mami! Hon är häftig min mamma, köper så coola kläder för o vara 62 år.. utan att det ser illa ut! Man kan ju tycka att hon är för "gammal" för att följa modet - jag lovar, det är hon inte. I så fall hade hon fått höra det för lääängesedan. Faktum är att hon är mindre tant nu än vad hon var när hon var 50. Coool.


P.S. I Love You

Troligtvis världens bästa film, men det finns inte en chans att jag kommer se den igen.. eller kanske, ngn gg när jag har glömt bort den om femhundra år, men inte nu.. Oj, oj vad den berörde mig. Jag grät ta mig fan nästan hela tiden och ett tag trodde jag knappt på mig själv - jag grät som om ngt aldrig mer skulle kunna bli bra, sådär så man inte kan prata - knappt andas. Fy helvete, men den får sjutusen stjärnor av tio möjliga :)



Underbara skådespelare, underbar film. I recommend it to you all!


Å så ska jag väl kanske tillägga att "JA" jag är nu officiellt kär i Gerard Butler, den snygga mannen på bilden ;) Haha. Jag o Lottie ska iaf åka till Irland så fort ekonomin tillåter! Vilket ställe! Å vilka karlar va ;)

PS. I love you ;)

Lite bilder att gotta sig i...

Nu är jag hemma igen, sjuk förvisso, men för övrigt är det skönt! Alltid skönt att komma hem där man har alla sina grejjer - är det inte så? Jag är glad över att jag inte har varit ngt skilsmässobarn med boende på två håll! Tack!

Some pictures from the weekend:




Julaftonsmorgon spenderades med frukost hos Mami.







Juldagen med blandannat Simon - å så femhundratusen andra Boxholmsgrabbar. Skål!



Me and Simon. Jag ser hur liten ut som helst, that makes me happy.

Julhelgen!

Har firats i Boxholm, med familj men också med vänner.

Julaftonsmorgon inleddes med att öppna ett paket från "tomten" till mig. En outfit jag själv inhandlat dagen innan! Tyckte att jag var värd det, så nu har jag iaf känt mig fin både julafton och juldag. Att umgås med familjen är guld värt.

Julaftonskvällen spenderades med lite vindricka och Putte som sällskap. Det var trevligt, var så sjukt längesedan vi träffades sist så det var roligt o ta ikapp lite!

Juldagen var det Parkhallen i Tranås för hela slanten, en lyckad kväll men kanske med liiiite mkt godt att dricka.. haha.. ja, jag har fått sota för det idag. Det kommer bli väldigt lugnt nu ända fram till Nyårsafton - då kommer det nog slå till uppe i kockat igen! :)

Ha det gött.. nu ska jag kurera mej.. blev inget väldigt spännande inlägg idag, men det blir bättre när jag är tillbaka på hemmaplan i Nrkpg igen.. ngn gg i helgen.

Puss då.

Ett träningspass som sved.

Jag tog mig ner till Nautilus idag. Strongt gjort tycker jag, med tanke på jobb och tvätt och matlagning innan. Blev 20 min Crosstrainer, 20 min rodd och c:a 10 min stjärt och mage som sved så ini-norden.

Vägde mig dessutom.. 56,8kg idag.. med träningskläder och skor på.. så dra bort ett kilo typ... snart är jag tillbaka! Fast det känns fan inte som det ibland, men sakta men säkert så.. å jag kommer vara så jääävla läcker i min klänning på nyår =)

Sweet tight, nu är det natter, för ambitionen är att jag ska upp o träna imorgonbitti! Fick lite mersmak =)

Jag älskar att vara på gymet, när jag väl är där. Jag kan inte ta på vad det är, men man mår bra. Vet du vad jag menar?

Julledigt!

Oh yeah.. how nice it is.

Jag önskar bara jag hade lite mer pengar å röra mig med under alla festligheter som kommer.. Som student med CSN-lån blir man inte rik. 7500kr och 4000kr i hyra - tycker ni att det verkar gå ihop sig?
Nåväl, jag ska inte klaga. Jag har en mor som så gärna ställer upp och jag lovar er att jag en dag kommer ställa upp lika mkt för henne, jag!

Önskar just nu att jag föddes den 1 januari och inte den 21:a.. fuck me - jag kommer inte kunna vara på Birka Paradise o se SCOTTS uppträda.. å när fa-an ska dem komma härikring?

Snart träning.. väntar bara på att sista maskinen tvätt ska vara klar, sen ska jag springa ner till Nautilus o köra en liten genomkörare på crosstrainern! Det håller ju inte att bli fet såhär till jul ;)



HAHA - Mycket tröttare och drygare än sådär kan man inte bli va??;)

Mysfis.

Han kommer alltid vara speciell.




Tack för att du alltid ställde upp..

Året som gått.

Eftersom det verkar "inne" att skriva ngt om året som har gått, så känner jag att det är min plikt att göra detsamma.. men när jag tänker efter vet jag inte riktigt om jag har ngt speciellt som hänt.. jag kommer nog bara dra en snabb sammanfattning..

Som ni nog vet har året bestått av ett liv tillsammans med Daniel, men för inte alls så längesedan tog det slut och vi har väl mer eller mindre insett att trots att vi älskar varandra inte kan leva tillsammans, iaf inte nu. Vi var sambos i över ett år och vardagen var helt okej, vi trivs bra i varandras sällskap och mkt sällan grälade vi med varandra. Det var de vanliga sakerna i så fall - mat, tvätt, städ.. etc. Säg ngt par som inte har dem diskussionerna ngn gg i sitt samboförhållande. Det var inte speciellt jobbigt det heller, ingen stor grejj. Det är tråkigt att det skulle bli såhär. Jag har inte riktigt fått er att förstå hur läget ligger förut, här på bloggen. Mina vänner vet så klart. Men det är inget jag direkt har skrivit... Nåväl, det kanske kommer en tid då våra vägar korsas igen.. som man så fint kan uttrycka sig. Allt som allt vill jag bara säga att tiden med Danne har varit underbar och jag har fortfarande svårt att se mig i ett liv utan honom. Älskade, rara. Jag saknar honom varje minut.

I övrigt har året bestått av plugg och åter plugg. Mycket tentor och lektioner om vartannat. Ska man bli en kvalificerad Inköpare så ska man - mkt trevligt, men jag är dock inte lika säker längre - nu när jag har praktiserat i två veckor. Fast jag ska inte klaga, det är roligt och bli utmanad. Det är hetsigt och det är press - men oj, vad jag lär mig mkt.

Jag har även jobbat på VTI och därmed träffat en hel del bra folk. Blandannat har Fredrik blivit min vän, ja egentligen den enda som jag riktigt kan kalla vän från VTI och som man fortfarande har ganska bra kontakt med. Jag gillar Fredrik, han är en snäll och rolig filur.

Lite semester blev det i somras i och med att jag bara jobbade på VTI ibland och hade fem veckors semester från min sommarkurs på distans - Kreativt skrivande. Det var roligt, men man var tvungen o vara så fasligt kreativ så det var nog första och sista ggn. Jag gillar inte att skriva på beställning - det gör jag verkligen inte. Det ska komma av sig självt. Nåväl, för att återgå till semestrandet - jag och Danne tog svärmor och svärfars husvagn ett par rundor till GBG, blandannat med Carro & Jocke och besökte Liseberg där jag åkte allt, men upptäckte till min besvikelse att det inte alls killade lika mkt i magen efter ett par glas vin.... och en gång med Ohlson då vi gick på Cross! Oj, det var roligt - jag gillar Cross. Det kommer saknas att inte följa med Danne på alla cross-grejjer han styr med.  

Jag hjälpte även min mor med att måla om lillstugan i sommarstugan. Det innebar en veckas jobb i solsken. Det var trevligt och jag fick välbehövliga pengar för jobbet. Min mamma är så snäll och resten av min familj. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dem.



Alla som har funnits för mig under året är underbara....

Jag älskar er.





Å så smäller det i rrrraketen!




Ja, det kommer smälla som bara den i Nrkpg på nyårsnatten! Oj, oj, vilket KALAS det kommer bli! Ser fram emot nyårsafton som bara den, tack vare söta rara Frida med sambo. Fuck me, vad jag är peppad!



Synd att det ska vara så långt dit....



Kommer vara grymt snygg i ett svart litet fodral och high heels. Bildbevis kommer att läggas upp - bara så att ni vet! Det är nog bland det roligaste med nyår, att man kan få klä upp sig till tänderna utan att man ngnsin blir overdressed. Me like! Och med ett blandat folk kommer de bli kanongrejt. Jag hoppas bara allt går planenligt..

Idag satt vi o finurlade på drinkar dagen till ära! :)



HEY HO - LET'S GO!

En promenad i solen.

Det blev en entimmespromenad runt strömmen. Mycket delightful..



Nice tur och mkt trevligt väder! Jag gillar stråket vid Strömmen, I really do!


Måste ju visa hur jag såg ut i håret efter lockningen.... Birgitta 47 for real:



Här hade vi dock försökt o kamma ut peruken.... :) Helt ärligt, så bjuder jag på skrattet - varsågoda!

Livet som singel - del 2.

Anna Panna Lingonkanna har haft en helg som följer:

Fredagskvällen spenderades med Frida, vi drack lite vin, hon testade att locka mitt hår (vilket resulterade i en Birgitta 47 och mycket skratt) för att avslutas med en julfilm. Hennes sambo Martin o hon körde sedan hem mig så jag skulle slippa åka spårvagn vid elva på kvällen - tack! Det har hänt så mkt otäckt i Nrkpg på sistone!

Natten till lördagen fick jag påhälsning av Daniel, onykter men glad, som fick sova bredvid mig. Det var mysigt, vi träffas ibland. Det är tråkigt att vi båda vill ha varandra egentligen, men att vi inser att det inte fungerar.

Lördagen åkte vi till McDonken o käkade.. eller flötade skulle jag väl snarare vilja kalla det, tillsammans med hans vän Gilen som jag inte träffat på hur länge som helst. Sen bar det av hem t Danne en sväng för jag fick i uppdrag att hjälpa honom o klippa till hans hår... två glas vin senare gick jag hem till mej och spenderade lördaskvällen all by myself och mådde skit.. det suger att vara själv, ensam o alone.. men vad gör man, det är väl bara o härda!

Gick faktiskt o la mig, somnade vid halv tio en lördaskväll bara för jag ville bli av med den. Effektivt och jävlar vad sömn jag fick till på köpet. Idag har jag varit uppe sedan nio o har ätit god frukost:

2 knäckemackor med philadelphiaost och avokado
2 kokta ägg
och otaligt antal med glas mjölk!


Nu står jag mig nog ett tag, jag ska ut på en promenad nu - passa på när solen faktiskt skiner. Kanske kan det få mig lite mer uppåt??


Ett godt skratt.

Glöggkväll hemma hos mig med underbara klasskompisar och en diskussion kring heta Henrik i Scotts (deltagare i dansbandskampen) och vilka tjejer han listat som mest intressanta:

Johanna: Ja, etta låg ju Madeleine. Madeleine Bernadotte.
Jag: Ööööh.. Vem är det??
(Alla tittar storögt)
Johanna: Vet du inte vem Madeleine är?
Jag: Eeh.. nej, är jag dumihuvudet eller?
(Skratt)
Johanna: Vet du inte vem prinsessan Madeleine är??
Jag: Va? Haha, JAHA, jag tyckte du sa Wallenroth.......


....vem fan nu det är. Jag tror jag ska köpa Revaxör och tömma mina öron på proppar.. Men jag förstår att jag ansågs vara lite tappad bakom en vagn där ett tag.

HA.





Henrik i blont, 2:a från vänster.. shit, take me!




Vår prinsessa Madeleine. Vilken tur att jag googlade henne så jag vet vem det är ;)

Helt otroligt! Det gjorde min dag!

Ja, idag fick jag alltså beskedet på min Affärsengelska-tenta.. den jag redan konstaterat ett rent IG i.. Men icke sa Nicke, jösses vad förvånad jag blev - det blev ett Godkänt och jag har aldrig känt mig mer lättad!

Det är ju heeeelt otroligt, ibland undrar jag om hon bara har varit snäll - haha.. Mm.. mkt intressant iaf, men det blev iaf inget första IG för min del alltså! Jag är fortfarande IG-FRI och det är helt underbart! Jag kanske inte är så dålig som jag ibland tror ...hehe.

Boxholm, Bocksholm, Bxhlm?

Boxholm, åh Boxholm.. - eller Hem, ljuva hem?

Na, en liten stund räcker, men jag måste medge att jag fick någon lustig känsla över mig när jag gick längs parkgatan och var på väg hem till mamma. Det slog mig att jag kanske skulle vilja flytta dit igen..? Lämna Nrkpg för Bxhlm? När jag funderar och klurat en stund så inser jag att det inte alls är vad jag vill. Åtminstone inte än. När jag väl bor i city i Nrkpg - så varför inte fortsätta?

Jag är ung och borde inte sätta mig i en liten byhåla utan ngt socialt liv överhuvudtaget. Jag säger att jag känner mig ensam här - men det skulle nog vara bra mkt värre där. Om man nu bortser från min kära familj då förstås! Har nu träffat och gullat med min nya systerdotter Sonja! Jag kan lova er att mammakänslor väcktes - åh gud, jag vill också ha!


Jag tror jag skulle bli en bra mamma! :) Vad tror du? :P


Vill du ha fler besökare på din blogg?

Klicka HÄR för att skaffa fler besökare till din blogg!! Spännande va? :)

Bloggtips!

Jag spenderar helgen, med start imorgon lördag, i Boxholm tillsammans med nytillskottet Sonja och även Nellie, Matilda, min syster Maria och hennes karl Krill. Ska faktiskt bli skönt att komma ifrån Nrkpg lite, men innan dess...

..tänkte jag att jag skulle tipsa lite om tre bloggar som jag besöker dagligen:

De är mina vänner, med undantag för Egoinas Värld - Läs Det Med En Nypa Salt som är en tjej med humor och som driver både med sig själv och sin omgivning.

Önskar du bra info om träning o mode? Besök då min klasskompis (och vän) Hannis Gold - A Shopaholics Crib som skriver om sin träning, svarar på frågor om träning och gillar fashion! Önskar du tips om vad du ska köpa härnäst? She's a goldmine. Bloggar även om lite vardag, mat och annat smått och godt!

Lexias - The One And Only är en tjej att beundra - Ensamstående mamma med två barn som kämpar på med vardagen! Skriver om sin vardag och sina känslor, känns väldigt äkta. Min bästis i yngre år och fortfarande en riktigt bra vän!

Sen besöker jag också andra med jämna mellanrum och som ni märker är jag inte jätteaktiv som bloggläsare, men visst händer det att man besöker Blondinbella, Gaybloggen (men blir bara irriterad) eller Kryddburken (som för övrigt är en jävligt bra matblogg - http://kryddburken.wordpress.com) och andra stora bloggar.

Har du någon blogg du läser varje dag och som du skulle vilja rekommendera?

"Eeeääh, jävla bitch"

Ja.. och bra mkt värre ändå. Nej, det är ingen som har sagt det till mig eller OM mig (mej veteligen alltså), men påvägen hem från jobbet idag - on the spårvagn - satt det tre fjortisar o pratade så mkt gojja. Jag, som ändå är 22 år och borde hänga med i ungdomars språk i dagens samhälle (haha) borde ju inte ens ha höjt på ögonbrynen. Jag satt mittemot en äldre dam som minst sagt såg förskräckt ut.

Ord som "jävla fitta" "jävla bitch" "äh fy fan håll käften" etc, etc. Asså jösses. Var man sån när man var fjortis? Det hoppas jag inte. Eller nej förresten, det kan jag svara på direkt - det var jag inte! Jag kunde ju knappt säga "röv" vid den tiden i mitt liv utan att tycka att det lät förjävligt. Nej, FAN, jag hade lust o ruska om dem, men det hade nog i slutändan varit dem som ruskat om mig.

Jag tror inte ens de fattar hur illa det låter.

Fjortisjävlar!!

Så dumt det kan bli.

Jag och Lottie, påväg från gymet igår - tisdag 9/10:

Jag:      Jag ska förresten klippa mig o göra slingor på tisdag nästa vecka!
Lottie:  Jaha vad kul, vart är det du ska göra't då?
Jag:      Non Hair.
Lottie:  JA, men vart!?
Jag:      Ja - NON HAIR!
Lottie:  JAHA! Hahaha, jag trodde du sa "nån här".

Så lätt det kan gå ibland! :)

Med önskan om en god natt,
Anna.

Summa summarum.

"Det finns alltid tid o träna". Känns det igen? Jag känner igen det, jag har läst det i så många tidskrifter så gud vet vale.. men så är det iaf. Man har alltid tid att träna. Nu börjar jag ställa mig frågande till det, för jag har alltid tyckt att det är sant.. o JA, det tycker jag ju fortfarande - men hör här på min dag idag:

05.30      Väckarklocka ringer o Anna släpar sig upp.

06.45      Anna går till hållplats för spårvagn.

06.50      Anna åker till Whirlpool.
07.15      Anna är på Whirlpool.
16.00      Anna åker hem från Whirlpool om det vill sig väl.
16.30      Anna kommer hem.
16.45      Anna går till Nautilus och tränar.
18.00      Anna är hemma igen.
18.15      Anna lagar mat och äter.

19.20      Anna målar en vägg inne i sovrummet.

20.10      Anna sätter sig å kollar på Bonde söker Fru.


..sen dess har jag faktiskt suttit i soffan, eller halvlegat och jag kommer inte kunna komma härifrån förrän jag bestämmer mig för att sova.. vilket kommer bli 22.00 om det vill sig. Jag är helt slut! Jag kommer ju ha görsvårt för att vänja mig vid att jobba heltid, man har ju inte tid med ngt och helt plötsligt känns träningen som ett nödvändigt ont jag bara MÅSTE hinna med. Jag hoppas jag vänjer mig vid det här tempot vartefter, för jag är dödligt trött just nu.

Däremot måste jag säga att dagarna på WP faktiskt går hur fort som helst, för jag har ingen tid till att tänka på just tiden. Det är grejjer hela tiden och det är mkt intressant o spännande.

Träningen idag, blev lite ABS, lite cykel och lite rodd. Har så himla ont i ryggen nuförtiden så jag kände att rodden var välbehövlig - blev det igår också när jag tränade med Lottie.



Idag blev det korvsoppa, en riktig klassiker hos Familjen Isaksson. Riktigt godt, men jag misslyckades ganska gravt. Mamma har inte i ngn cayennepeppar men det har jag typ i allt, bara det att jag tappade greppet ngt o så blev hela soppan som en eld.... ajajaj.. min mage efter lunch imorgon kommer inte vara nådig.. är sådär med starkt för min del haha....ha.

Sweet tight!


UTMANAD!

Jag har blivit utmanad av Johanna och det innebär följande:

- Du måste länka till den bloggen som "taggade" dig
- Lägg till en lista med 6 (o)intressanta ting om dig.
- Tagga fem andra bloggar och låt dem få veta detta genom att kommentera i deras blogg.

6 ting om mig:

X Jag tänker ibland att det vore "kul" o vara tjock, så att man kan gå ner alla kilon o få människor o häpna. Sjukt..
X Jag har "huggit" min barndomsvän Patrik med en hovkrats på handen i unga år.
X Jag blir kär i alla snyggingar på teve - haha, pappa kom på mig med att pussa tv:n när jag inte var spec. gammal...
X Jag älskar att kolla på matlagnings- och fettminskningsprogram.
X När jag var liten lekte jag krig med en brödkavel.. funkade bra som AK4.
X Jag har, ve o fasa, börjat snusa igen.. så bra gick det...

Jag väljer att utmana:

Alexandra
Yohanna
Linn
MenOfEmotion-Fredrik
Ellen

Grattis.


Det här kommer bli spännande!

Första dagen på min praktik på Whirlpool här i stan. Jag fick först idag reda på mina verkliga uppgifter.. Jag kommer agera Projektledare för Inköpsavdelningen, så jag ska se t att allting rullar o det är på mitt ansvar att komponenter är tillhanda vid produktionsstarten v. 7. Spännande som fasen!!

Någon som har några förslag på ngt roligt i jul- eller nyårshelgen? Jag o Lottie har sagt att vi ska fira nyår ihop, men vad vi ska göra sen? - Det är en annan femma!

Pusssssssssss.


PS. Det blir träning imorgon.. har haft fullt upp med tvätt, målning och matlagning idag. Gjorde förresten en svinigt god svampsoppa på champinjoner, lök, morötter och persilja! Det riktigt k*****de i munnen :)


En flickbebis till världen!

Ja, så då har systeryster satt ännu en flicka till världen! Den tredje dottern inom loppet av 5 år. Hon är häftig, min Maria. Grattis i överflöd! Å grattis till mig som blir moster till ännu en av världens sötaste ungar :)

Eftersom jag har tillbringat hela min dag i soffan framför teven och kände mig fruktansvärt depp och nere, valde jag att ta mig i kragen å gå ut på en promenad. Det fungerar ju inte att man sitter o gräver ner sig. Klart allting är jobbigt nu, men jag måste försöka tänka positivt. Jag är för smart för ngt annat ;)


Imorgon börjar praktiken på Whirlpool. Min handledare skickade sms till mig förut: "Jag har hittat jättebra uppgifter till dig. Det ska bli roligt att ses imorgon!". Det gjorde mig glad. Jag gillar henne, Frida. Det här kommer bli bra!

Jag är lat!

Och just idag står jag för det. Jag skulle ha hur mkt tid som helst till att gå å träna - men NEJ! Vet ni varför? För jag KÄNNER för att ligga o dega i min soffa och tycka synd om mig själv när vädret är grått och det dessutom är söndag! Så det så!

Fick ett mess av syster förut, förhoppningsvis kommer bebis snart - de var på väg in t US i Lkpg. Hoppas!

Livet som singel...

...är inte lika roligt som man kommer ihåg det. Visserligen har jag nu inte varit singel så länge och kan fortfarande inte tänka på så mkt annat än Danne, men helvete vad ensamt det känns. Igår, en fredakväll spenderad framför Sing-A-Long och en kebabtallrik. Höjden av ensamhet. Shit, ångesten kom krypande vilket gjorde att jag inte heller kunde somna och roade mig med youtube-klipp från Snickeriet.

Idag vaknade jag halv två.. helt otroligt för att vara mig.. och då var det bara att gå upp o dra över väggarna som ska bli lila, för andra gången. Den här gången tror jag det blev bra. Hoppas att jag slipper köra det en gg till, men det är lite svårt att avgöra när mörkret fallit.

Elin, aka Elle-Pelle hur illa hon än tycker det är, kom till mig vid fyrahugget och höll mig sällskap på både Fräcka Fröken på St Persgatan liksom hemma hos mig. Tack vare henne fick jag upp bordet och de två stolarna jag inhandlade på Essells igår tillsammans med Danne. Tjänster och gentjänster - that's what friends are for, right? Jag kunde inte för mitt liv förstå hur jag skulle montera dem.. innebär ett uteblivande av en beskrivning att man måste vara smart? Kände mig iaf som en bimbo.. fortfarande blockerad kanhända! (Det är okej att skratta åt mitt elände, jag bjuder på det.. jag skrattar själv ibland).

Ikväll har Lottie varit här och tittat på teve, sjungit och druckit vin med mig. Vi delade på en flaska vitt = knappt 3 glas vin. Skönt att bara sitta å småsmutta. Sprang även över en stund till Linny, som tsm med Carro o Nicke, var i full gång å packade sina saker inför flytten i mitten av månaden. Till en lgh jag själv aldrig skulle tacka nej till, jag är sjuukt avundsjuk. Det kan vara en av de fräschaste lägenheter jag har sett! Jag överväger starkt att bli inneboende, även om jag endast skulle bli tilldelad deras klädkammare..;)

Nu är det "Britney Spears- for the record". Jag gillar Brittan, riktigt mkt. Jag vet inte varför, men fy fan säger jag.. jag vill aldrig bli kändis - inte om man inte kan leva ett normalt liv. Egentligen är det synd om dem.. kändisarna. Stackars satar.


Skulle ladda upp en bild på henne, men det verkar som att publisme.se ballar ur lite allt som oftast.
Suckar.



1:a morgonpassets utvärdering.

Ja, idag var jag o Lottie alltså å spinnade 06.45. Mkt, MKT trevligt. Det kändes dock inte lika trevligt när jag vaknade och va tvungen o gå upp vid tio i sex, men jag tog mig i kragen o sen mötte jag upp Lottan. Till och med på morgonen är hon positiv och glad! Vilken underbar människa - sådana skulle vi alla vara!

Passet gick bra och jag trodde faktiskt att man inte skulle ha så mkt energi på morgonen, men jag var ju lite förutseende och tog två knäckemackor innan jag gick.. måste ju orka också! Satt bredvid en kille som vet hur man svettas kan man väl säga.. inget fel med det, det är ju en del av träningen, men när det skvätte på min vänsterarm blev det aningens äckligt.. + en stor sjö av svett på golvet. Om man nu vet att man svettas så mkt - varför tar man inte med sig en handduk?

Lyckades dock inte med inställningen av spinningcykeln som jag helst hade velat; men jag hittade iaf ordentligt tekniken för treans position idag och JÄVLAR vad det brände i rumpan! Om smärta någon gång kan vara skönt så är det då!

Väl i omklädningsrummet raskade vi på så att vi kunde komma hem till mig o äta nyttig och rejäl frukost bestående av:

½ avokado
Keso
2 knäckemackor
Rökt skinka
Gul paprika
2 löskokta ägg
1 glas Proviva mangojuice
3 kapslar Omega-3
1 st Rosenrot
1 st VitaMax kvinna



Sen var det stopp. Jag hade gärna ätit av filen och den glutenfria muslin vi köpte också, men det fick va nog. Nu var vi redo för en ny dag!



Var dock med om en "hemsk" upplevelse i omklädningsrummet. Vill bara utfärda en liten varning.. - Ingen kvinna bör luta sig framåt, naken, när det finns en helkroppsspegel bakom i ett "allmänt" omklädningsrum. Jag försökte skynda bort blicken, men det var redan försent. Är jag skadad för livet nu?

Nedslagen!

Vad skrev jag igår om tentan jag skulle ha igår? Någonting i stil med "det kommer antaligen bära".. men shit så fel jag hade! Det var det värsta jag har varit med om.. jag svettades o va nära till tårarna flera gånger under de tre timmar jag satt där å våndades.. Å alla bara skrev o skrev och jag var helt blockad och visste inte vart jag skulle ta vägen. Det var hemskt! Jag har aldrig någonsin i mitt liv kuggat på en tenta, men det kommer alltid en första gång! Känner mig fruktansvärt nedslagen och min självkänsla har fått sig en törn! (Självkänsla, självförtoende - blajj alltihop, jag vet inte vilket som är rätt i sammanhanget.. Mia Törnblom skulle säkert kunna förklara det för mig!).

Nåväl, det är bara att ta nya tag.. men jag antar att det är för mkt i mitt huvud just nu så jag orkade väl inte ta till mig all information och komma fram till en lösning som verkade vettig och gedigen. Jag fattade inte ens hur jag skulle bära mig åt vid kalkulationerna.. illa.. Så efter det gick jag till Lindahls och våndades ännu mer när jag tog en kaffe med fyra av mina klasskamrater. Sen tjatade jag med mig Linny hem eftersom vi ändå skulle plugga till miljötentan som vi har på fredag, men ett krav var förstås att det skulle stå en gyrostallrik på mitt bord.. Så ikväll har jag varit onyttigare än onyttigast! Som tur är har Lottie tjatat med mig så att jag, imorgonbitti kl. 06.45, glatt börjar spinna på Nautilus.. vilken idioti, men säkerligen hur skönt som helst. Efter det kommer vi sätta oss o köra rodd i femton minuter.. känns som att det kan bli en bra start på dagen...

Därefter ska jag o Camilla åka till Essells o köpa ett tvåmannaköksbord och två stolar till min lilla "skrubb".. sen kan jag sitta där o glo in i väggen när jag äter kvällsmat all by myself...

Haha.. Svaret är JA! JA, för tillfället tycker jag fruktansvärt synd om mig själv - hur osexigt det än må vara!


En rekommendation: http://menofemotion.blogg.se, give it a try. Jag tycker det är roligt att de gör narr av bloggvärlden. Å bara för det kommer här - tadadam - DAGENS OUTFIT:



Å ni ser säkert inte ordentligt överhuvudtaget - men så såg jag ut iaf, dagen jag failade mitt första prov.

Skitdag!



PS: Jag spär på all min miserabilitet (som inte ens är ett ord kan jag gissa) med att våndas ännu mer tack vara Lugna Favoriters webbradio med lyssnare som funderar på att hålla romantikkurser och som ger sin andra hälft rosor vareviga dag... VAD kommer hon tänka den dagen han inte gör det? DET undrar jag!

Och jag är inte ett dugg avundsjuk över rosorna. Icke. Njet. Nopp.

Tiden läker alla sår..

...eller hur säger man?


Imorgon är det tenta i Affärsengelska och jag har inte pluggat någonting. Aningens för disträ för att det riktigt ska fungera för mig. Det får bära eller brista, men om jag ska vara helt ärlig så tror jag att det kommer bära.. - men jag kanske gör bort mig nu när jag inte känner ngn nervositet inför det hela. Nåväl. At this moment of my life I really don't bother quite as much as usual!

Sleep dreams and sweet tight - för nu äre sängen som gäller!


RSS 2.0