The Buddy Holly Musical

Anna säger:

Mm e du också kär i Brolle.. jag skulle vilja se Buddy Holly the musical med honom..


Alexandra säger:

han är ju bara så söt!! älskar hans ögon!! o ögonfransar!! o leende!! o hans kinder som blir sådär söta när han ler! o för att itne tala om hans RÖST!!

åhh vad är det? en film? musikal?


Anna säger:

Det är en musikal som går nu, på göta lejon om jag inte missminner mig

har du inte sett den reklamen?!


Alexandra säger:

nej det har jag INTE! åh kan vi inte åka dit?!

jag älskar musikaler!! börjar jämt störttjuta! sån KÄNSLA! o om HAN är med! fy fan!


Anna säger:

ja jag tror han spelar buddy holly

massa sköna sextiotalslåtar - niiice


Alexandra säger:

men åh! äre i sthlm?


Anna säger:

www.buddythemusical.se

checka sidan


Nu får jag helt enkelt se till att vi tar oss i kragen och kommer iväg - eller!?!?!


Take a turn to Malmet's place.


Jag kunde inte undvika att höja på ögonbrynen av förvåning när Daniel, min Daniel aka exet, hade skaffat en blogg! Han som alltid kritiserat allt vad bloggande heter! Det ÄR förvåning. Nåväl, vill ne se vad som pågår i hans hjärna - take a look at http://malmet.blogg.se.

Vad gäller hans lägenhet så är det där jag spenderar denna fredagskväll. Han är ute o super *big surprise* o jag tänkte kolla in Let's Dance, helt på egen hand. Inte ens tillsammans med ett glas vin! Jag tänkte tanken, men så tänkte jag igen (ja ibland kan jag faktiskt försöka vara klok på förhand) att: "Näe, va FAN ska jag göra det för? Vad ger det mej?"

Jag SKA ju inte ens dricka alkohol, so what's the big deal - really.

Haha, såg inlägget från ngn anonym i mitt förrförra inlägg. Mkt givande, inte, eftersom jag redan förstått poängen. Men att jag skulle vara vuxen?! WHAT? Where the hell kom det ifrån!? I bet this fella' doesn't know me at all. Nåväl, alla kommentarer är bra kommentarer så ös ni.. men jag vill bara poängtera EN sak till denna läsare/kommentator: MUNTLIGT AVTAL GÄLLER!
(Kanske bara lite svårt att påvisa i efterhand, men kunden har ju alltid rätt - aight ;) Jag fick ju rabatt på nästa månad!!)

Imorgon skall jag måla lister för hela slanten. Niiice..


Eeeh.. aah... just det, ja...

..jag kan ha besökt Gina Tricot (T-shirt/Topp 199, Halsband 89, Örhängen 89), H&M (Jenas 398), ICA (Mat 200) o Fräcka Fröken (Kajsa Warg och mineralvatten 75)...

MEN DET ÄR FORTFARANDE SYND OM MIG - FÖR JAG TÄNKER INTE!

Jag lider av en icke-fungerande hjärna ibland. Det ni.

Det är kostsamt o ligga på topp.

Betalade räkningar idag.. brrr... 6800kr typ.. shit. Vad har jag gjort?

Okej.. utöver de vanliga fakturorna så e det dessa.. 

- Medborgarskolan Italienska steg 1 - kvällskurs
- Mobilräkning på 1200 pga att tre.se har strulat till det - eller egentligen 3butiken på stan. Fan, jag bad om ett visst avtal och fick det inte så jag ringde på till fast nät i tron att det var gratis.. up mine att det var! Jävla svindlare. Nu är det iaf fixat men helvete vad förbannad jag var! Idioter. Se fan t o kolla så ni får allt ni ber om i era avtal! Ett litet tips från coachen bara ;)

- Jävla Socks for Her.. Vad är det för skit då? Såna där djävla telefonförsäljare som prackar på en både det ena o det andra o som man sen glömmer säga upp..


Ah, det var det "lilla" men fan - skillnad blev det. Så jag är utfattig. 1300kr o leva på hela månaden. (Å då har jag stulit den sista 1000lappen från sparkontot).


Grattis Anna. Du klarar dig fint.


Mamma? Eller ngn annan snäll själ som tycker synd om mej.. vore gulligt med ett tillskott - utan återbetalningskrav tack :)


Haha.. 


Dålig affär, rolig historia...

Ganska rolig grejj, om än sann, detta ör den verkliga historien till att jag är bil-lös:

Jag och mamma köper en bil tsm, en silvrig Opel Astra årsmod.-02. Innan dess har jag en röd Golf 2a årsmod.-90, som går som ett spjut och som ger en tränade armar till på köpet. Jag är mäkta glad över den nya bilen och får den underbara idén att giva denna till min syster. När jag sedan flyttar till Nrkpg för att plugga köper mamma ut mig från Opeln och jag står billös. Ett tappert försök att få tillbaka min golf: (Jaja, jag vet - bytt é bytt, la la la)

Jag: Kan inte jag få ta tillbaka Golfen då?
Syster: 7000 spänn!

HA! Skämt? Flera månader (om inte närmare ett år) senare, dvs nu:

Jag: Jag berättade för kollegorna på jobbet hurdan du är - att få köpa tillbaka bilen du fått för 7000kr!
Syster: Hahaha, nej sa du det? Men Anna, SÅ allvarlig var jag ju inte - jag hade säkert kunnat sträcka mig till 5000....


BURNED! :)

Men nu får jag ju iaf låna den. 
Kan inte undgå att finna detta skrattretande!  

Golf 2!

Hej Hopp..

Jag har talat om att jag skall köpa en bil. Jag har även talat om att låna min systers (mn föredetta reds anm.). Det sistnämnda blir det till att börja med! Jag fick reda på det idag plus att jag ligger etta på kölistan till garaget under huset! Hoppas det händer snart!


Inte min, men nästintill identisk.. kanske ngt mattare i lacken...:P



Krämig Kasslergratäng med Ananas

Here we go:

4 dl ris (8 dl vatten)
c:a 500gr benfri kassler

5 dl matlagningsgrädde (2 pkt à 250ml)

1 stor burk ananasringar i juice

1 buljongtärning - valfritt men jag tog kycklingbuljong

1 medelstor lök

Grillkrydda

Vitpeppar

Riven ost - valfri, men jag valde Tex Mex (Arla)

Maizena redning - ljus


1. Koka upp riset och låt puttra på svag värme tills vätskan kokat bort.


2. Skär kassler i skivor och stek på medelstark värme tills de är lite gyllene.


4. Skiva löken i ringar och bryn i fettet från kasslern. Tillsätt grädden och rör om. Tillsätt sedan juicen från ananasringarna + buljongtärningen och låt puttra. Smaka av med grillkrydda och vitpeppar efter behag. OBS! Tänk på att kassler är salt, liksom buljongen, så tillsätt INTE salt.. Red med maizena redning tills halvtjock sås.


5. Varva kasslerskivor, ris, ananasringar och sås i flera lager i en gratängform.


6. Strö över riven ost och grilla i ugn i c:a 200grader, 10 minuter eller tills du fått lite färg på gratängen.


Ät tillsammans med grönsallad! Mumsfillibabba!


Recept by Moi!


Jag ska aldrig bli..

..en målare!

Jag har sedan i fredagskväll, tsm med D, målat om hemma i vardagsrummet/köket.. det har resulterat i rött och vitt och vita, blanka o fina lister. Hoppas att jag äntligen kan trivas! Jag kommer nämligen få nya golv nästa vecka och då ska jag äntligen ta det seriöst o komma iordning precis så som jag vill ha det.

Just för tillfället ser det ut som bombnedslaget hemma hos mig och jag har öst all skit på sängen o soffan så inte har jag ngnstans att sova heller, vilket betyder att jag denna vecka slaggar hos Danne, liksom halva nästa - sen ska jag förhoppningsvis kunna flytta in igen! Så det blir nyinvigning med allt vad det innebär. Ja, det får nog allt bli ngt av en liten inflyttningsfest för mina kära vänner. Det låter väl trevligt?

Funderar på att köpa bil när jag har fått anställning from 1a april, men eftersom det först o främst är provanställning i 6 månader för o se hur jag sköter mig, höhö, så kom min kära syster med det brillianta förslaget att jag kunde få låna golfen under den tiden! Nice! Hon skulle bara höra med sin andra hälft först, men jag tror inte det är några bekymmer. Isf står jag för försäkring o skatt, så jag kommer ju bra mkt billigare undan! Jag tror jag kan behöva det!

Nu ska jag se Size Zero som går på 4an innan D kommer hem från kvällsskiftet.

Sweet tight me darlings!

PS: Jag mår bra i magen nu igen! Yey!

Vinterkräk.

Söndag EM:

Sitter o lunchar med Lottie på Paus. Känner hur det växer i munnen o att jag mår illa. Det smakar inte godt någonstans. Går hem och somnar i soffan tills D plingar på dörren.

Ligger i soffan och kollar på teven då jag märker att min mage är i uppror, tror att det beror på att jag ätit gluten dagen innan men det visar sig att det inte alls är så... Jag har åkt på den berömda vinterkräksjukan som för mig har varit den hemskaste jag kan minnas.

Måndag:

Sover bort ungefär hela dagen.

Tisdag (idag):

Varit mer vaken och känt mig bättre, försökt pilla i mig lite filmjölk, soppa.. men det var inte så bra som jag trodde att det var. Det visade sig att bakterierna som finns kvar i min kropp helt plötsligt kunde komma ut iom att jag kunde få i mig lite.
So, here I am. Exhausted och liten.

Det hade varit skönt att ha mamma här.

Förhoppningsvis kan jag ta mig till jobbet på torsdag, men jag misstänker att jag kommer vara hemma även då. Det är ingen som tackar mig för att jag kommer o smittar ner kollegerna.



Jag hade glömt bort hur hemskt det var med magsjuka, men det positiva är ju att man blir av med några kilon. Men jag hade nog hellre svettats bort dem på gymet........

Sol å promenad

Ja, jag sitter här nu o har ätit min frukostmacka - knäckemackan med tonfiskröran och den rökta lönnebergaskinkan tillsammans med ett.... tadadadam - GLAS CITRONVATTEN!

Det hade blivit ett glas mjölk om jag inte upptäckt att den gick ut 12-feb. Jag har ju i stort sett bott hos D hela veckan så det är ju inte så lustigt att min mat står å blir dålig. Skärpning på det.

Igår blev det Kina-mat, Patrik 1,5 och Bruce Den Allsmäktige med levande ljus och coca-cola i vinglas. Bara för känslans skull. D fick jättefina vinglas av mig i julklapp med egen gravyr "ex animo"  vilket betyder "från hjärtat".
Gör dina egna, personliga glas, plånböcker, pluntor etc. på www.slimcase.se.

Gick från D vid elva idag när han fortfarande låg å slumrade:
"Jaha, ja du går visst så fort du kan härifrån"
"Nej, det gör jag väl inte - isf hade jag ju gått vid tio när jag vaknade. Ring mig sen"
"Jag ringer dig sen"

Nu ska jag traska ner till Drop-In Sol på St. Persgatan, passa på innan klockan blir 13 så att jag får halva priset på solminutrarna. Sen blir det en promenad i solskenet och denna gg ska jag inte glömma att ta på mig solglasögonen.



Upptäckt: En ny del av staden.

Ja. Jag flyttade till Norrköping för cirka 1 ½ år sedan. Jag har bott i stan alldeles sedan dess, därför har jag inte rört mig i så många andra stadsdelar.

Haga är för mig ganska känt iom att jag går där varje dag när jag ska till jobbet.
Hageby känner jag också till, för där bor Ohlsons mamma o pappa - D's kompis - så jag känner till centrumet och hans gata ungefär.

Men så idag bestämde jag mig för att gå genom Vasaparken och bort i Vasastan och Hageby. Jag har aldrig gått den rundan förut men jag insåg att jag ville ha sol på mej mest hela tiden så jag tog en liten sväng och upptäckte till min förvåning att det ju inte alls var långt ifrån mig egentligen och att det var hur mysigt som helst.

Ja, så nu kanske jag ska börja tänka på att flytta till Hageby istället då?
Men vad är det med henne??? Varför inte bara bo kvar mitt i centrum?
Jo, det fungerar ju det med för om jag vill till Hageby ngn gg, kolla in nybyggda centrumet eller hur det går med lägenheterna de bygger så kan jag ju bara spatsera dit. Men jag trivs inte i min lägenhet.

God help me.




Här gick jag förbi idag när jag pratade med mamma i telefon.
Alldeles till höger är bygget av lägenheterna i full gång.

Jag har bara EN fråga:
Vad är en familjecentral?

Alla Hjärtans Dag - Ett Kommersiellt JIPPO?

Det var ett tag sedan nu.. kan det ha varit i söndas månne?

Nåväl, idag är det alla hjärtans dag och enligt mina kollegor ett "kommersiellt jippo". På det hela taget är jag beredd att hålla med. Fan, vad handeln tjänar på denna tillställning och det kanske är lite vad det har blivit nu också, ett jippo som man tjänar pengar på. Nu ska inte jag dissa Alla hjärtans dag helt å hållet, för den behövs nog för att vissa faktiskt ska tänka till å verkligen visa sin partner/vän/familj vad denne/dem betyder för en.

Kanske är jag kritisk för att jag är singel?
Nej, det kan inte vara så iom att jag fortfarande träffar Danne o ska umgås med honom ikväll.


Sedan förra ggn har jag ngt mkt upplyftande att berätta:

Jag har nu signerat ett avtal som säger att jag fr.o.m den 1 april 2009 är anställd som Inköpare vid Whirlpool!

Jag hade lust att dansa hela natten och häva i mig en pava vin i ett svep, men jag har inte kommit så långt ännu! Jag har faktiskt inte firat detta alls, om man inte bortser från att Chefen bjöd på Smörgåstårta med hänsyn till min och en annan kollegas nya tjänst!

Varför har jag inte firat?
Ska jag vara ärlig så har jag varit nykter (yeye, man behöver inte vara onykter bara för att man ska fira, men det kan ju göra sitt lilla till) på flera helger, jag kan inte ens räkna hur längesedan det var så jag har kommit in i en sådan period nu att jag inte känner ngt som helst sug efter alkoholen.

Är det inte så - när man har varit utan ett tag är man inte alls sugen på att festa o vice versa?
Jo.. så är det. Allting handlar om perioder. Detta är min period nu. Jag hoppas den håller i sig - för mitt hjärtas skull!


Nu är det promenad på tapeten! Solen skiner och jag kan inte tänka mig Strömmen finare än nu!
(om man bortser från Rhododendron-dalen om somrarna)
(o fågelkvittrandet)
(o att färgargården är öppen och folk sitter o fikar)



Kväckmacka? WTF?!!!?

Annas otroliga liv.

Gårdagskvällen spenderades med D. Han kom hem vid halv sju, sju vicket det var och ringde när jag hade fullt upp med att räkna mina småpengar som jag samlat på.. jag blev mäkta förvånad över vad man kan spara pengar på att spara småskrammel! Det är bra, det får gå till mitt lån som jag ska betala mamma... har under studietiden lånat x antal kronor av henne, så det kommer ta x antal år att betala tillbaka det kan jag lova.

Jag och D skulle ge oss på att se första delfinalen av Melodifestivalen men efter att ha sett o hört Petra Mede i 1 minut bytte vi kanal.. det enda bidraget jag såg var Scotts, och det var också det enda bidraget jag verkligen ville se - så jag ringde o röstade på dem :)

D bjöd mig på en kebabtallrik, eftersom han inte hade ngt hemma i kyl o frys med tanke på att han varit borta ett tag, så jag fick nöja mej med vad pizzerian på hörnet hade att erbjuda. Det var godt, men inte lika godt som den pizzerian som finns i mitt hus ;) Så nu har det blivit två kebabtallrikar med pommes för fröken Isaksson i helgen. Jag är INTE stolt!

Däremot är jag glad. D var hur gullig som helst igår, jag har aldrig varit med om att han velat hångla så mkt - jag trivdes :) Mys var det hela kvällen!

Imorse fick jag för mig att jag först skulle gå å sola och sedan ta en timmes promenad. Tyvärr blev det bara solningen, för jag har lyckats få ett så värdelöst skavsår på vänster häl som började blöda.. o alla som har haft skoskav vet hur illa man går. Det var helt enkelt inte värt det. Istället har jag tagit vara på dagen hemma o skrivit lite på ett PM på Projektledning till min kommunikationskurs som skall vara inlämnat i mars. Det är mkt men nu kommer jag inte göra mer ikväll.. det fortsätter jag med nästa gg jag känner att jag har tid.

Tvättar gör jag också så nu luktar det sköljmedel i hela lägenheten bara för jag måste hänga tvätten på tork i sovrummet! Nice. Jag tycker om när det luktar godt hemma.

På återseende!

Matintag 08.02.2009

Frukost

1 knäckemacka med tonfiskröra
1 glas mjölk

Lunch

En halv tallrik sparrissoppa
1 glas mjölk

Godis

Palle Kuling, en liten snickers, 2 små geisha
(aj, aj, aj)

Middag
 
..............

Matintag 07.02.2009

Frukost

1 burk tonfisk

Lunch

Kokt potatis
Ugnsstekt fisk
Persilje-å-ägg-sås
Sallad
Rhode Island dressing
5 glas fläderjuice
1 halv saltgurka :)


Middag

Kebabtallrik
1 ½ glas Coca Cola
(inte alls bra, men gött)


Skönaste spenderade lördag på länge!

Hej igen..

Jag har nyss kommit hem från min kära vän Alex! Jag ringde henne i förmiddags för att kolla läge och uppdatera om mitt läge och sen passade det sig som så att jag åkte upp t henne, tog med mig lite mat från ICA och sen lagade jag ugnsstekt fisk, kokt potatis o ägg-o-persilje-sås till oss. Efter det valde vi att ta en entimmespromenad runt Haga o Eneby, inte världens roligaste väder att promenera i men det var riktigt skönt o komma ut iaf! Man känner sig lite piggare och friskare!

Jag har mina funderingar på att flytta till Haga. Men så funderar jag igen.. å då kommer jag ju så jla långt bort från Nautilus, o till gymet vill jag ju ha nära! Utan gymet i närheten kommer ju inte jag komma till gymet.

Så enkelt är det ju.

Men jag ska kolla runt på lite lägenheter iaf. Trivs inte riktigt här. Är det ngn som vill ha tag på en jligt central lgh i Norrköping, 40,6kvm med en hyra på 4000kr så säg till!

The world is turning around..

..till det bättre! Jag är så fruktansvärt glad nu, men jag väntar så får ni se om några dagar!

Igår var Elle-Pelle (http://hjarteress.blogg.se) här o skänkte mig en skön fredagskväll utan stress eller ångest! Vi käkade lite pizza (kebabtallrik för mej), halvglodde på Let's Dance eftersom både jag o Elle styrde med annat. Jag tycker det är så skönt med sådana vänner. Det behöver inte hända ngt hela tiden, det kan räcka med att bara vara!

Gårdagens matintag bestod av: (jag ska skriva det lite fort bara)

1. 1 halv banan till frukost.
2. 1 clementin till mellanmål o en kaffe m mjölk.
3. Ugnstekt fisk med potatis, sås, gröna ärtor o kräftstjärtar t lunch.
4. 1 clementin till mellanmål o en kaffe m mjölk.
5. (Jag smockade i mig en ask med Läkerol under dagen).
6. 1 glas vin, typ after work, med Lottie. Min kollega Rebecca var tyvärr sjuk.
7. 1 kebabtallrik o ett glas Coca Cola Zero.
8. 1 Palle Kuling - godis å en miniSnickers (ni vet sådana som finns i lösvikt)
9. 1 liten skål chips
10. En kanna citronvatten.

Det var ingen nyttig dag, eller kväll med andra ord. Men jag skriver som min syster kommenterade om förra inlägget - jag får ta lite i taget. Nu ska jag äta frukost o sedan ska jag ut på en promenad. Jag hade planerat både styrketräning och spinning men jag orkar ta mej fan inte å jag tror jag behöver en massa, massa frisk luft!

Snart kommer Linny o Nicke hem från Thailand! Som jag har saknat henne!


PS: Danne har hört av sig, både i torsdags o igår där han skriver att han saknar mig, längtar efter att få sova med mig och "Gud vad jag älskar dig". Jag är med andra ord helt nöjd med detta å ikväll kommer han hem varpå han på eget bevåg har valt att bjuda hem mig på middag. Vad tusan händer!?! :) :DS

Såhär vill jag ha det. Egentligen.

Såhär vill jag att mitt liv ska se ut, rakt från hjärtat:

  • Snusfri.
  • Alkoholfri. Med undantag för typ 1 glas vin i månaden.
  • Ha kunskap om och äta nyttig mat.
  • Träna regelbundet - minst 3 ggr i veckan.
  • Ha pengar o lägga dem på mig själv i form av SPA, resor etc.
  • Ha ett fast jobb med bra lön.

Där har ni det. Basically. Men fuck, jag försöker o försöker, sedan tappar jag fattningen, tappar bort allting. Helvete. Jag tänker inte säga att jag ska lyckas den här ggn. Jag tänker bara försöka igen. Å sen igen. Å sen igen. O förhoppningsvis kommer jag till slut in i ett nyttigt leverne.


Matintag 05.02.2009

Den dagen jag inte skriver kommer jag ha syndat. Haha.

Frukost

1 glas lättfil
2 kokta ägg

Mellanmål

1 kaffe m mjölk
1 grönt äpple, Granny Smith

Lunch

1 port. fullkornspasta med baconsås
1 kaffe m mjölk

Middag

Ris m. wokad kyckling m. cashewnötter
1 glas citronvatten

Sen var det dags för träning. 30 minuter cykel för sen hann jag inte mer (halv åtta hos mej ni vet....). Pratade med Johanna om att det inte e bra att jag äter en portion lagad mat precis innan jag går å tränar för jag känner att det inte blir bra. Typ illamående direkt. Så hädanefter, de dagar jag ska träna, ska jag försöka ha med mig lite frukt o keso o sånt innan jag går från jobbet så jag kan gå å träna direkt när jag kommet hem.

Bra idé. Tack Johanna! (http://hannisgold.blogspot.com). Behöver du kostråd å träningsråd så är det ju bara o lägga en kommentar till henne i hennes blogg!

Efter träningen har jag inte helt osannolikt ätit o druckit

1 knippe persilja
3-4 glas citronvatten

Förstår inte hur pass jag snöat in på det där jävla citronvattnet!



Imorgon blire kanske after work med en på jobbet. Nice, hoppas det blir av bara. Fast jag har nog ångrat mig om o ta ett glas vin, funderar på om man käkar ngt o tar ett glas mineralvatten istället o sen träna på lördagmorgon ordentligt. PLUS gå å träna!

OJ - det blev nog dubbelträning där :D haha...

För den det någonsin kan intressera...

  • Namn: Anna Isaksson
  • Piercingar: Bara tre hål i öronen, sammanlagt. Har dock haft i både näsa å tunga.
  • Tatueringar: Ingen än så länge, men sugen.
  • Längd: 172 cm
  • Skostorlek: 37
  • Hårfärg: Blond, med inslag av lite koppar.
  • Är du kär i någon: Kär å kär...?
  • Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, inte för tillfället. Jag trivs i Norrpan!
  • Tänker du på självmord: Väldigt sällan, det kan hända ngn gg, men jag är inte benägen till att göra ngt sånt iaf! 
  • Tycker andra att du är attraktiv: Ja.. det verkar så. Men naturligtvis faller jag väl inte alla i smaken.
  • Vilket shampoo använder du: Herbal Essences.
  • Vilken parfym använder du: Christina Augileras, Lancôme Hypnose, Body Shop's Strawberry oil.
  • Vad är du rädd för: Färjor.
  • Gillar du att tvätta: Ibland kan det faktiskt vara ganska nöjsamt. 
  • Gillar du Berg-och-Dalbana: OH ja!

SENASTE...

  • Film du hyrde: National Treasure 2 
  • Senaste film du köpte: "En officer o en gentleman" + "Blood in, blood out"
  • Låten du lyssnade på: Scotts - Om det känns rätt
  • Låten du hade på hjärnan: "Det finns bara EN av mej å det är jag, det finns bara en av dej å det är du..." etc.... 
  • Låten du laddade ner: Det kommer jag faktiskt inte ihåg.
  • Personen du ringde: Richard på Telenor Kundservice.
  • TV program du tittade på: 2 and a half men. 
  • Personen du tänkte på: Elin.

FAVORIT...

  • Mat: Köttiga å såsiga maträtter :)
  • Låt: Pass på den....
  • Sak att göra: Ha sex :)
  • Sport: Innebandy eller handboll.. hugget som stucket.
  • Dryck: Citronvatten!
  • Kläder: Min gråa långkofta från H&M. 
  • Film: "PS. I Love you"
  • Bil: BMW eller Audi.
  • Gånger du varit kär: Många... om man får räkna från när man var liten så.
  • Gånger ditt hjärta brustit: Nja, du vad säger man.. antingen massa eller ingen, beror på hur man definierar det.
  • Hjärtan brustit på grund av dej: ?? I don't get the question ??
  • Gånger ditt namn varit med i tidningen: Kanske 20-30 ggr, med tanke på att jag var reporter på Corren ett tag.
  • Ärr du har på kroppen: Lite småärr här å var.. ett stort på smalbenet efter en olycka på tågrälsen.

SENASTE...

  • Bok du läste: "Att älska som en porrstjärna" av Jenna Jameson
  • Personen du fick mail av: www.jobbexpressen.se
  • Personen du fick brev av: Telenor & Hyresgästföreningen.
  • Personen du fick sms av: Johanna
  • Gången hela din familj åt middag tillsammans:  Det måste ha varit i julas.

ÖVRIGT...

  • Vad har du gjort idag: Jobbat, åkt spårvagn, promenerat, lagat mat, kollat på teve, bloggat, duschat, borstat tänderna, snusat, köpt snus, matat D:s fiskar.... how long should I go on?
  • Var det kul: Mm.. det var det väl. Helt okej, jag kanske inte skrattade hela tiden.
  • Hur tidigt stiger du upp: Klockan ringer 06.00, men jag snoozar nog ta mej fan till 06.35.
  • Gillar du att slåss: Nej, det resulterar bara i att jag får stryk.
  • Vad ska du göra ikväll: Kolla på teve å surfa.
  • Är du seriös:  Ja, det kan jag väl vara om det krävs.
  • Vad är du allergisk mot: Gluten å Nickel.
  • Var har du ont: Räknas träningsvärk i magen...? Värk som värk, även om det är skönont.
  • Använder du hårspray: Yes.. couldn't manage a day without it.
  • Kan du stå på händer: Ännu en definitionsfråga!
  • Favorit serie:  "Du är vad du äter" "Vad blir det för mat" "Halv åtta hos mej" "Hell's Kitchen" å alla andra matlagningsserier å tjockisprogram!
     

ÖVRIGT MER...

  • Salt eller socker: Lätt - SALT!
  • Gillar du ketchup: Det beror på till vad.
  • Var du glad igår: Igår var jag på bättre humör än idag i varje fall.
  • Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja.
  • Vad dansar du till: Disco, schlager å dansband.
  • Stockholm är: inte alls en stad jag gillar...
  • Kan du sjunga: Alla kan.. förutom stumma möjligtvis..
  • Mer värt än guld: Omtanke!
  • Spaghetti eller makaroner: Spaghetti.
  • Ett land jag helst vill besöka: USA.
  • Sparar till: En charter ngn gg under året... fast just nu sparar jag nog mest för å klara mej.
  • Pålägg som gäller: Rökt skinka.
  • Dagens dryck: Citronvatten.. hehe...

Matintag 04.02.2009

Hur otroligt ointressant det än kan vara så ska jag åter skriva vad jag har ätit under dagen, å det är mest för min egen del, å om ngn tycker det är onödigt - SÅ LÅT DET DÅ VARA DET! Jag skriver vad jag vill, på min egen blogg. Gör en bättre då för helvete.

(Förlåt, jag vet inte vart aggressiviteten kom ifrån.. blodsockerfall?)

Frukost

1 tallrik glutenfri müsli med lättfil
2 grova, glutenfria, smörgåsar med bregott o rökt lönnebergaskinka
2 glas mjölk

Lunch

2 kåldolmar med brunsås o lingon
1 glas vatten

Fikarast

1 havreflarn.. med vetemjöl, så min mage blev lite puckad. Inte så konstigt - när det är jag som är puckad å äter gluten.
1 kaffe m mjölk

Middag

1 portion fullkornspasta (glutenfri ofcourse) med pastasås à:
Bacontärningar, matlagningsgrädde, mjölk, maizena redning, vit- o svartpeppar, en nypa salt och färsk persilja & gräslök.
1 glas citronvatten

Ni måste ju märka att jag har dragit ner på citronvattnet nu iaf! Haha! Ett enda glas, likadant igår, det är nästan lite komiskt hur mkt jag anammade vad jag läste om det....:)

Nu tror jag att middagen börjar verka.. börjar bli på bättre humör nu iaf. Ikväll blir det ingen träning, har träningsvärk i magen och vill inte gå ut för hårt heller för då kommer jag snart o tröttna. Men imorgon e jag på't igen. Ska faktiskt gå in på Nautilus hemsida o se vad de har för pass att bjuda på under kvällen. Jag misstänker dock att de roliga passen redan har gått av stapeln när jag blir sugen. Vi får se vart jag hamnar!

Nu är det dusch.

Sen är det "Halv åtta hos mej" (insnöad på ett enda program månne?).

Lite mer citronvatten kanske... (o nu när jag tänker efter så drack jag ju faktiskt två glas till igårkväll när jag satt vid datorn!) o lite mer bloggande.

Irriterad är jag för övrigt, förresten. D är i Sälen med sina kompisar, kul för honom - absolut - det missunnar jag inte, men att han helt glömmer bort mig blir jag lite ledsen på. Ett enda litet sms kanske? ETT samtal om dagen?
Jag kanske é larvig, det har jag fått höra förut.

Va bene...




Ja, då har jag anmält mig till en kurs i italienska. Kväll, Nrkpg, nybörjare, start 16e feb. Hoppas det finns platser kvar.

ABS & Crosstrainer

Ikväll körde jag ett pass ABS om 30 minuter. Fick ett infall när jag kom t receptionen o skulle logga in å passet började fem minuter senare så jag fick stressa lite i omklädningsrummet, kom fortfarande sist men jag hann iaf me hela passet!

Sedan ställde jag mig på Crosstrainer'n i tio minuter o körde lite, för sen var jag tvungen o stressa igen så jag hann hem till kvällens avsnitt av "Halv åtta hos mej", fast jag hann faktiskt med ICA också o en liten chit-chat med Lottie som hade suttit i kassan. Så.. ja, okej då... jag kom väl inte hem förrän tjugo i.. missade tio minuter, men jag hann ju fortf med det roligaste - nämligen alla rätter.

Haha, vicken nördvärd. Mobiltelefonen till hands ganska skapligt där å vicken jädra miss.. jag hade blivit förnärmad. Inte om det hade varit ngn jag kände naturligtvis, men på en sådan där grejj. Sen gillade jag inte den unga tjejens agerande under middagen heller, kommer inte ihåg vad hon hette. Visserligen kan jag ge henne en stor eloge för att hon faktiskt var ärlig om vad hon tyckte om maten, men grimaserna var väl en aning opassande. Så gör man inte, det är vanligt vett o etikett.

Dagens matkasse:

3 apelsiner
1 knippe persilja
1 knippe gräslök
3 gula lökar
1 liter mellanfil



Fuck! Jag glömde crème fraichen.....

Matintag 03.02.2009

Frukost

1 tallrik lättfil med glutenfri müsli med blåbär o kokos
2 skivor rökt lönnebergaskinka
4 cocktailtomater, röda
1 glas mjölk


Mellanmål

1 grönt äpple

Lunch

1 varma koppen, kantarellsoppa
1 banan


Mellanmål

OLW MiniMellan - Nöt- o russinmix
1 grönt äpple


Middag

Fullkornspasta med kycklingfilé i rosépepparsås
1 glas citronvatten





Nu ska jag träna!

Nyttiga matkassen!

Ikväll, efter träningen, gick jag in på ICA Spiralen här i stan och kände för att handla hem en nyttig kasse för resten av veckan.. nåväl, jag vet att jag kommer få handla en till i mitten av veckan, men Annas nyttiga ICA-kasse innehöll följande:

Clementiner
Bananer
Äpplen - Granny Smith ofcourse
Oliver med het chili
2 burkar tonfisk i vatten
1 pkt sparrissoppa - pulver
6 ägg
1 pkt glutenfri müsli m. frukt och kokos tror jag det var...
1 flaska koncentrerad citronjuice


Å det är typ vad jag ska leva på.. vill man vara fin får man lida pin. Oh ye.


Halv åtta hos mig..

Första programmet för säsongen idag. Älskar det programmet, jag skulle gärna själv vilja vara med men jag skulle aldrig få för mig att anmäla mig nu när jag bor så litet. Har verkligen ingen plats hemma. Fast vad irriterad jag kan bli - vilka jävla lögnare det är med. I varenda program nästan, så är det med ngn BesserWisser som faktiskt bara är elak.. om man nu inte tycker om maten så skit i o säga ngt alls, eller tona ned ditt beröm lite. Skit i o råljug! Säger en sak till Värden, som inte alls stämmer.. men det är ju ett spel... måste väl hålla sig någosånär bra överens kanske? Irriterande iaf.

Hittade helt apropå bloggen till Kostrådgivaren och PT:n Susanne.. http://kostsusanne.blogspot.com. Tänkte jag skulle kolla in den o se om det är ngt å ha. Kanske kan jag få lite inspiration?!


Var förresten o tränade 45 minuter idag.
Börjar så smått...
...för å köra stenhårt sen!

Ciao!

Underbart!

Underbar har helgen varit. Min syster kom som sagt igår och stannade tills idag med lilla Sonnie-Bonnie, som vi kallar henne. Vi tittade på film, grät till film och skrattade. Vi hade jättetrevligt.

Vid elvatiden idag så kom Krille och de andra två barnen, Matilda (Malla) och Nellie (Nenne). Vi käkade godt och drog sedan ner en sväng på staden. Vi har även hunnit med glass i stora lass - det händer inte varje dag! Och det händer definitivt inte varje dag att jag äter potatisgratäng gjord på vispgrädde heller..., men vad godt det är! Så jag tänker inte ha ngn ångest. Jag tycker jag får unna mig lite sånt nu när jag inte har mått bra sedan i onsdags! Ha! Så det så :)

Jag fick födelsedagspresent! En trippeltång så nu kommer jag se ut som ett troll dagarna i ända ;) I like! Observera att det är ett gulligt troll jag menar ;) Tången kostade 499kr på Hårvårdsbaren, nedsatt från 599kr. Är det ett kap eller inte??




Kap eller inte, jag diggar den stenhårt iaf. Å det gjorde min syster också så hon var tvungen o köpa en hon också. Jag kan inte annat än å säga att jag blev avis på både hennes frisyr och hennes hårfärg. Min syster var så fin! Det gillar jag!

Snart kommer Elin farandes i sin vita räser. Vi ska äta lite rester och kolla på tv och snacka en massa skit ikväll. Skönt. En söndag som sig bör. Slapp.

Å skitbra humör är jag på också, så om det håller i sig ska jag trääna imorgon!!! HARD!

Ciao Bella!

RSS 2.0