Bränna-pengar-impulsen.

Igår gick jag o Linny ner till stan för att ta en kopp kaffe, för att därefter hamna på Wedins som (tyvärr) har utförsäljning på grund av ägarbyte vilket innebär 30 - 50 % på allt. Det slutade med att både jag o Linny hade varsin kartong med stövlar med oss hem; dessa är mina:



Snygga, så jag ångrar det inte. Nedsatt från 700 till 350 kr. 50% alltså! Smaart...

Hittade dyngsöta tofflor också.. eller om de var så värst söta vet jag inte - grymma kanske är mer passande! De fick dock stå kvar på butikshyllan:



Ha-ha.. Namnförslag?

Sedan drog jag till Alexandra på middagen som jag nämnde. Blev bjuden på riktig god laxsås med pasta! Jag har ju en tendens att äta hur fort och hur mkt som helst, så när Alexandra påbörjade sin andra runda hade jag redan smockat i mig en andra omgång :) Var riktigt godt! Till efterrätt, när barnen lagt sig, fick jag vanilj- och jordgubbsglass med varma hallon......



Smarrigt värre...:)



Alexandras baouta-strut! :)

Hade ingen bra dag igår på dagen, pga att jag hämtade mina grejjer hos Danne.. usch det smärtade varför jag - kvällen till ära - också såg ganska sliten ut och inte riktigt kände för att göra mig iordning:



Värre än sådär kan det nog inte bli! Svullen och miserabel, hehe.......

Idag, ikväll, nu... har jag ätit lasagne.. kämpar fortfarande med den jag gjorde i torsdagskväll.. jag tror jag får sluta vara snål med maten nu, för den får fan möta sopsäcken vid morgondagens ljus!



Men visst.. God, det blev den ju faktiskt!


Nu ska jag ta o hämta en filt och gosa ner mig i soffan framför teven, för snart är det dags för Gossip Girl. Ska känna mig riktigt singel och tycka synd om mig själv för att jag inte har någon att dela söndagen med! Söndagar - vilken tortyr som ensam!!!

Men jag har ju iaf fått träffa Lottie en sväng vid julskyltningen och sen bjöd ju faktiskt Linny in sig själv på en kopp kaffe - så, så ensam har jag ju faktiskt inte varit iaf. Och tacka vet jag MSN! Vad vore livet utan??????????

Söndagsträning FTW!

Ja, även om passet idag inte blev speciellt långt (35 minuter) så gjorde det ganska mkt för att jag skulle bli på bättre humör och vakna till! Känns skönt att man haft en nykter helg så att man på riktigt kan utnyttja dagarna! Det ligger julskyltning på schemat här i Norrköping idag, tsm med Lottie och en rykande het kopp choklad! :)

Bjuden till middag!

Ja, ikväll bär det av till underbara Alexandra som bjudit mig till middag kl 18.00! Ska bli riktigt trevligt att träffa henne igen och jag misstänker att vi kommer babbla "all night long" (sing it!).. Jag är riktigt tacksam över mina vänner som verkligen ställer upp för mig! Det är inte lätt att skiljas från sin pojkvän efter 1,5 år och närmaste tiden kommer emellanåt kännas terribel.. Ett uppbrott är väl aldrig vad man frivilligt önskar sig, men det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Idag ska vi hjälpas åt med mina resterande saker i hans residens.. Hard!!!

Jag hoppas vi båda kommer starkare ur det här!

A day in pictures!



Torsdag morgon efter duschen, redo för en dag på US i Lkpg.



Plan 12 - Fysiologiska Kliniken, 10.00. Hjärtultraljud och MR-kamera.



Linn var min chaufför dagen till ära (även om hon hade annat ärende också förstås!;))



I Lkpg blev det först en sväng till Tannefors..



Medan vi väntade på EllePelle (aka Elin) tog vi ett parfoto!



Efter US-besöket drog jag till Johanna som glatt snodde ihop mat till oss!




Bjöd på en superb måltid! Kunde inte hittat bättre - ugnsstekt lax, citronsås, kokt potatis och lite "parmeschan"..:D



Lub, lub, lub!


Imorgon - träning!


Det blir inte alltid som man tänkt sig...

...för visst tänkte jag mig en framtid med Daniel - ja, det gjorde jag. Nu vet jag att det inte kommer bli någon och det känns som om hela jag är i spillror. Jag vet just nu varken ut eller in. Vad kommer hända??? :(

Rrrrrräkpaj!

Rrrr....rrrRRRrrr....RÄKPAJ! Kommer man från Boxholm så gör man! ;)

Japp, nu har jag alltså gjort räkpajen. This is the result:

INNAN



200 grader & c:a 30 minuter senare:




Tada! Riktigt godt! :) Tack för hjälpen EllePelle!

Godt och blandat.

Ska snart ner o träna, får se hur det går - tycker mig ha en aning ont i halsen! Jag hatar den här årstiden för man kan aldrig få känna sig riktigt frisk och om man nu känner sig frisk bryter man väl ihjäl sig på annat sätt. Det räckte att komma utanför porten idag så "schvung" låg jag på backen. Hade precis tagit upp mobilen och påbörjat ett samtal när det hände, vilket innebar att mobilen flög ett par meter medan jag kravlade på alla fyra med en stor dataväska på axeln. Ni vet hur det är - fort som fan upp och kolla sig omkring om ngn kan ha sett en. Troligtvis fanns det nog en eller två som uppmärksammade mitt fall, men det är åtminstone ingenting jag är medveten om. Jag tog det aningen lugnt till skolan imorse iaf och jag skadade inget annat än mina knän - vilket bara höll i sig en liten stund!

Kanske borde man införskaffa sig isdubbs-sulor? Haha.. Tant Anna på promenad! (Apropå "Tant" Anna, så insåg jag hur förbannad jag skulle bli om ngn skulle kalla mig det - hur liten person som än sa det haha..! Förhoppningsvis finns det ingen risk till det ännu)..

Idag blire bara o gå lite lätt på treadclimber'n kanske - alternativt sitta o fesa på cykeln! Känner mig inte alls alldeles hundra. Sen ska jag hemma o laga räkpaj à la Elins recept! :)



Första snön la sig en stund iaf. Utsikten från mitt fönster (balkongdörr..).. Ni förstår säkert hur svårt det var o vänja sig vid spårvagnsdundret utanför fönstret.



Min huvudsyssla på vardagarna när jag är ensam.



Lotties och min efterrätt i form av ett fruktfat bestående av vindruvor, kiwi, passionsfrukt och honungsmelon!



Imorgon är det dags att delta i en forsknings-studie för hjärtfelet jag har! Ska bli intressant.. Klockan 10.00 i Lkpg, US. Är det ngn som vet vicken buss jag ska ta för att komma dit från resecentrum?;P

Fotosession i badrummet igen!


Eftersom jag är så EGO passade jag på att imorse, 06.30, ta lite foton - därav den ngt trötta uppsynen ;)



Tanken är inte att jag ska se mystisk ut på ngt sätt - jag försöker trolla bort morgonpåsarna under ögonen :)



Ett av de första kort jag någonsin tagit i ordentlig profil tror jag!



Outfiten dagen till ära - Examensarbetes-redovisning i Pronova-huset!




BONUSFOTO:



Sminklös och påpälsad inför promenad till skolan när första snön fallit! :)
(Tidigare i veckan)...


Återkommer med träningsuppdatering imorgon! God kväll!

Halv sju hos mej.

Ja, istället för halv åtta hos mej, så är det halv sju! Jag har bjudit hit Lottie på middag.. Ädelost- och broccoligratäng med biffar och sallad på rårivna morötter, "vintersallad", tomater, avokado och gurka. Till efterrätt bjuder jag på en frukttallrik med vindruvor, ananas, honungsmelon, passionsfrukt och kiwi. Hoppas det smakar för na! :)

Det här är Lottie:



Lottie är en väldigt söt tjej.


Lottie har fått för sig att hon inte ska äta några kolhydrater så det är därför ni inte ser någon potatis, pasta eller ris i middagen, även om jag gärna hade ätit något sådant. Men ibland får man helt enkelt ställa upp för laget! :) Ha-ha-ha.

Det här är jag och Lottie när vi gick på IFK-matchen jag nämnde för ett tag sedan, iförda snyggaste supporterhalsdukarna:



Jag är inte speciellt förtjust i kortet, men jag har ett svagt minne om att jag lovat att lägga upp det!



Nu ska jag föna håret o göra mig lite fin inför min 'dejt' och så ska jag väl erkänna att jag kommer flörta en hel del med Lottie om att jag vill gå ut en liten sväng för att se folk efter äta och "PS I Love You" som tydligen ska vara sevärd! ;)

Trevlig helg!

Peppande - Motiverande - KALASKUL!

Pratade nyss med Alexandra (min gamla träningskompis) och hon sa att hon tyckte det var så motiverande att läsa min blogg eftersom hon så gärna själv vill vara igång o träna! Därmed blev jag lika peppad jag med o ville bara skriva ett jättemotiverande blogginlägg - men jag vet inte vad som hände för jag fick lika fort idétorka!

Nåväl, det började nog iaf med att Alexandra lagade den mat jag bjöd henne på när hon var här i fredags - champinjonrisotto med ugnstekt lax - varpå hon behövde ha lite information om hur hon skulle göra och vilka ingredienser hon skulle inhandla. När jag sedan gjorde en omelett ikväll så ville jag gärna tipsa henne om den med och då kom vi överens om att vi ska ha en hemma-spa-helg någon helg snart med nyttig mat, snacks, inpackningar, promenader etc. Låter helt underbart - jag hade ju ändå tänkt o ha en för mig själv snart men det skulle nog kunna bli för ensamt och tyst. Alexandra fungerar bra som sällskap - skratt tills tårarna sprutar och skratt förlänger ju livet; är det inte så?

Idag har jag då haft en vilodag, men som jag skrev förut så har det krupit i mig mest hela tiden. Som tur är har jag tjyvat med mig Dannes lååånga nätverkskabel hem så nu kan jag sitta skönt i soffan, istället för på hallgolvet varenda gång jag ska sitta vid datorn. Både för- och nackdelar med det, för jag blir lättare sittandes framför datorn! Haha, det roliga är att jag ägnar mig åt www.funbeat.se, www.traningsprofilen.se, min träningsblogg och att logga in på min prenumerationssida på IFORM. Måste passa på att säga att ALLA måste registrera sig på Funbeat o bli min träningskompis! Det är så pepp o motiverande!










Skadad?

Nåja - 60kg --> 57,3kg är åtminstone något att vara glad över så jag kanske agerar lite träningsnarkoman i psyket ett tag. Ni får helt enkelt stå ut med det. Oh yes, you will.

Jag vill rekommendera www.recept.nu, där man kan söka efter just "smala" recept om man önskar det, glutenfria, snabba, lätta etc. En väldigt bra inspirationskälla, tycker jag personligen. Detta stycke är väl mest i åtanke för just Alexandra.. men när jag ändå nämner henne igen så kan jag ju lova att jag kommer dra med henne på "Flat Belly Diet" i 4 veckor och 4 dagar! Om det finns ngn chans att komma undan? Skulle inte tro det! HA-HA-HA (skrattar rå....godt!). Vi kommer bli så snyyyyygga ;)











Vilodag, men det kryper i hela mig!

Japp, så sugen är jag på att träna men jag vet att jag måste vila lite, för jag kände redan igår när jag tränade att jag hade behövt ta det lite lugnt, så nu sitter jag här och kämpar mot lusten att gå ner till gymet! Nu är det ju dock inte så att jag inte skulle kunna gå ner o - säg - ta en promenad på löpbandet, men det kommer ju bara sluta med att jag ger allt iaf.

Det var nämligen lite otäckt igår för när jag hade kört 30min ABS o 30min Spinning, körde jag roddmaskin i 15min och då kände jag hur det smärtade som i "lungorna" och jag blev lite yr i huvudet så jag fick sitta o ta det jättelugnt för att jag överhuvudtaget skulle kunna fullfölja femton minuter. Därmed insåg jag att jag kanske borde ta en vilodag å att jag kanske också tar det lite lugnare när jag väl tränar - måste ju tänka på min hälsa i första hand ju!.

Snart är det helg och jag ska ha det lugnt och skönt. Kanske en ansiktsmask, kanske lite nagelfilning, någon sväng till gymet med särbo'n och laga lite god mat.. eller om jag kanske skulle köra en fuling o testa pizzerian som ligger i samma hus där jag nu bor? Jag har hört att de ska vara bra - har inte varit därnere än sedan jag flyttade hit! Spannendt!

Förresten - måste köpa en bärbar dator inom kort - är det ngn som har ngt förslag? Jag ska inte ha den till så mkt - ladda ner lite kanske, skriva blogg, internetbanken och såna där vanliga saker... help?

Träning ikväll igen, trots inbokad vila..

Ja, det blir alltså träning ikväll igen - fastän jag hade tänkt ta mig en vilodag, eftersom jag körde både styrketräning och spinning igår och det känns ju verkligen i kroppen idag! Men så ringde då Lottie, glad i hågen som alltid (eftersom man får leta efter en positivare människa) och frågade om jag skulle med på lite träning i eftermiddag. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle ha tid till att träna idag, men jag hade fel. Jag missbedömde antalet timmar vi skulle ägna åt skolarbete.. eller egentligen hade det nog blivit längre (och som jag trott) om inte två övriga gruppmedlemmar varit så generösa med sin fritid och åtagit sig att skriva klart rapporten! Thank you, thank you, thank you <3

Lottie och jag ska alltså köra 30 minuter AT*-spinning idag, för att direkt efter det hoppa på ABS i 30 minuter. Låter som en kanonidé - känner mig så himla peppad. Jag vet inte vad som har hänt, men min träningsmotivation har blivit enorm på senaste tiden! Jag älskar't igen! Haha.. tråkigt bara att jag vet att jag inte kommer känna såhär jämt.. just nu tror jag det beror mkt på att när jag väl är på gymet o tränar så kopplar jag bort all annan stress inför tentor, redovisningar och grejjer i skolan - vilket får mig att slappna av! Sen kommer ju tankarna och pressen krypande igen, men jag är åtminstone fri en stund!




*All Terrain

Jag säljer mig själv till spinning!

Jag o Lottie har varit på ett timmespass med Spinning på Nautilus idag! Helt fucking unbelievably underbart - jag kan inte förstå det, hur roligt kan det egentligen vara att cykla på en cykel i en timme? I promise, ge det ett par försök för sen kommer man ju älska det! Jag hade svinkul och är sjukt nöjd :)

Efter passet duschade vi och bastade en stund.. det var skönt, tiss jag inte kunde andas mer, så en kalldusch på det var det bästa! Jag är inte van vid att duscha på gymet, brukar alltid gå hem o grejja med det eftersom jag bor så nära - men det var faktiskt skönt o relaxa lite.. helst av allt hade jag velat köra ångbastun, men varken jag eller Lottie hade badkläder med oss - så det får bli en annan gång! Nu när man bor själv så har man ju ingen anledning till att vara hemma överdrivet mycket, jag kan lika gärna slå ihjäl några timmar på gymet och känna mej nyttig.

Körde 20 minuter styrketräning i gymet imorse, när jag gick dit med Danny. Hade tänkt gå på Treadclimber'n, eftersom han gjorde det, men den jag fick tag på mådde inte så bra så nu har 3 av 4 maskiner "Ur-funktion"s-lappar haha... bra kvalitet? Eller blir de kanske bara för flitigt använda? För de är ju väldigt effektiva... iaf om man går efter kaloriförbränningen! Måste bara få nämna att Danny o jag varit ett par i 1,5 år idag. Congratulations and celebrations, lalalaaaa... inte något firande här inte! Det blev det knappt när det var ett år heller haha... Jag försökte få lite mer kärlek idag, men det gick inte riktigt vägen! Några knep jag kan ta till?

Nu måste jag ta tag i lite skolarbete.. hektiskt nu! Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till...

Kör hårt!

PS: Gjorde smidig mat idag - fullkornsspaghetti med tonfisk och krossade tomater i stekpanna.. nam - faktiskt! Believe it or not.. Bortsett från sockret i tomatera' så måste det ju vara bra? Linny gave me the recipe. Good girl! :DS

Torsk på träningsmagasin & platta magar på fyra veckor!

Var nere en sväng till gymet idag, närmare bestämt i 60 minuter, för att cykla lite! Det gick bra och jag var smart nog att ta med mig hörlurarna så att jag kunde titta på "Halv åtta hos mig" under tiden som jag trampade.. hann även med tjugo minuter av "Fotbollsgalan", men jag tyckte inte att det var så mkt att se.. Zlatan, Zlatan - överallt man ser. Är inte alla redan mätta?

Nåväl, för att återgå till cyklandet så gick det idag riktigt bra. Jag märkte inte av att tiden gick så därför höll jag ut i en hel timme.. annars brukar jag tröttna ganska snabbt och är så in i norden uttråkad efter en halvtimme att det knappt blir längre.. men idag var det en annan femma, så det där med att ta med sig hörlurar för att kunna se på teve (eller höra det man också ser förstås) var en riktigt bra idé. De har nu fått sin obligatoriska plats i träningsväskan.. som inte är en träningsväska utan kanske mer en 3-påse, haha, men har man inte råd så har man inte ;) SPONSORSHIP? Någon? ;)

Imorgonbitti
ska jag ner o köra styrka tills Danne joinar o ska köra kondition tillsammans med mig.. sen blir det iväg t skolan för att ladda inför presentationen av Examensarbetet (som för övrigt framkallar kräkningar för tillfället), sen ska jag o Lottie ner till gymet igen o köra Spinning 60 minuter, kl. 17.30, för att sedan avsluta med en härlig ångbastuning.. Haha.. bastning... hmm, yea - ni fattar! Härligt ska det iaf bli!

Här ska ni för första ggn få se hur min mage ser ut nu.. det är skillnad, men jag har tyvärr inte tillgång till den ursprungliga bilden tagen för två månader sedan typ, för den har Danne på sin mobil, men jag ska fixa den med vartefter.




Fortfarande inte hemma, men det är iaf bra mkt bättre, så jag är ganska glad iaf.

Apropå, torsk på träningsmagasin.. ja, jag har visst blivit det.. det är träningstidningar överallt.. Fitness, ToppHälsa, Iform o så har jag börjat prenumerera på Laga Lätt nu också.. haha.. stöörd, men nu när jag inte snusar o dricker så kan jag ju lägga pengar på inspiration istället! Köpte ToppHälsa när jag åkte till Boxholm i helgen (Ja, helt underbar helg - men jag berättar imorgon i nästa inlägg!) och blev inspirerad: "Platt mage - på 4 veckor".

Egentligen borde man ju inte gå på sånt där.. eller gå på å gå på.. vem säger att man blir lurad egentligen.. så jag tänkte jag skulle testa den metoden som heter just Flat Belly diet och att man äter enkelomättade fetter så som olivolja, linfröolja, nötter, avokado och frön. Så man går in i en första fas på 4 dagar (typ rivstart med endast 1200kcal om dagen) och sedan fortsätter man med en 4-veckorsfas där man får i sig 1600kcal om dagen, efter ett visst schema som finns att tillgå i ToppHälsa.

Enkelomättade fetter är visst bra, just för att reducera mag-fettet! Yeaj, jag tänkte iaf att jag ska försöka pröva det när jag fått pengar (har inte råd med ngn ny mat nu, får ta det jag har i kylen) så får vi se hur länge jag orkar innan jag tröttnar. Jag tror jag är en alldeles för stor mat-lover för att jag ska kunna fullfölja den..!

Men ni, läs senaste nret av ToppHälsa - de ger även förslag på hur man kan ha en underbar och avkopplande spa-helg hemma, bara för sig själv! Ni kan ju skriva upp att det ligger i min kalender iaf, framöver!


Alex å jag på nykter galej!






Tro det eller ej - jag var spiknykter hela kvällen!



Tack Alexandra, för en jättetrevlig kväll med dig! Let's do it again!

Det är synd om oss osmarta..

Å det är det verkligen, för man får skämmas så förbannat! Nu har jag suttit i telefon med Bredbandsbolagets Tekniska Support i över en halvtimme och det resulterade bara i hur dum jag insåg att jag var... Blond? You name it! FAN, jag vet inte ens om jag vill berätta hur blåst jag var, men kan ha hänt att kabeljävlarna inte ens passade..........

....men med våld gjorde dem faktiskt det - tills det var dags att få ut dom igen =)



HIGH-TECH-Anna!


En "Promenad" genom stan ;)

Hehe ja.. nu var jag ju bra fyndig. Igår blev det en promenad i regnet, iförd snyggaste regnstället, tillsammans med Camilla. Vi valde att gå Nrkpg City runt, via promenaderna, som inringar staden. Mycket trevligt och det var så skönt att gå i regnet, hur friskt som helst. Det tog cirka en timme...

Gav mig på att göra köttfärslimpa igår, vilket slutade med att balkongdörren fick stå vidöppen för att bli av med allt matos.. oj, vad jag lyckades (Jo, limpan blev god, men det rann visst över lite så det rök skapligt ur ugnen in i min lilla lgh)... Så jag gick som i en dimma! Tar väl några dagar att bli av med......

Ikväll kanske det får bli en promenad igen och om jag inte får med mig någon ut i mörkret får jag helt enkelt ta mig ner till Nautilus och ta en promenad på löpbandet.. men det går inte riktigt lika lätt att gå som i t e x en timme då.. Känns som om minutrarna tickar på hur långsamt som helst!


Höstförkylningen som aldrig släpper...

Jaha, så kommer man få ägna sig åt endast promenader veckan ut antagligen. Var på gymet med DannyBanany igår och körde kondition i form av 30 minuter cykel och 15 minuter löpband. Det gick tungt och trögt, inte alls som planerat... näsan rann alltmer och jag kände mig lite hängig overall. Igårkväll och inatt hade jag ont över bröstet och jag kände en aning av halsen imorse + host... Så jag undrar om jag kanske tog ut mig mer än vad jag borde ha gjort..? Nåväl, promenad i regnet är också underbart - bara man har ett ordentligt regnställ!

En rolig grejj dock - 58 kg! Började på 60 kg den 18e augusti i år! Duktig, sakta men säkert och man märker att man mage är mkt mindre nu än då, men jag vill inte vara så beroende av kilona, eftersom det är allt annat det handlar om... typ muskelökning etc. etc.

Peace out!


"Ditt hår luktar nypallade äpplen"

Kommer vara utan Internet ett tag framöver. Har inte orkat fixa det till lgh hemma än... så nu sitter jag hemma hos ex-sambon och snyltar på hans internet. Nice, men jag hade gärna varit hemma. Sov här inatt - känns lite konstigt att vara här utan att bo här - men det är ju bra att jag känner slippa ngn ångest över hans diskberg!

Ska snart gå hem till mej, hitta träningsbyxorna och ta mej ner t gymet en snabbis. Blev ingen träning i helgen. I fredags var vi, som sagt, på födelsedagskalas hos en klasskompis som bjöd på underbart god mat och sällskap! Fredagen var också första natten jag sov i min nya lgh men eftersom jag är ganska harig ställde Camilla upp på att sova hos mej, så jag inte skulle vara så rädd.. Jag vänjer mig nog snart!

I lördags brände jag en massa pengar på stan.. först tog jag o Camilla en mysig frukost på Lindahls och sedan var vi på H&M och hittade en jäääkligt snygg klänning - ett litet svart fodral alltså och ett par svarta snygga pumps.. detta tillsammans med en hallonröd bolero! Tada! Kommer vara jäkligt snygg på julfesten - ska bara se t å jobba bort lite t på magen! Letade febrilt på hm-hemsidan för o se om jag kunde visa - men gick inte som jag ville. Nåväl.. för att fortsätta mitt berättande om helgen så drog jag o Camilla o Madde ner till Bomullsfabriken vid 21.30, tog en förrätt (Tryffel- och sparrisrisotto med Prosciutto) tillsammans med ett glas vin. Var skittrevligt och sedan kom ju nattklubben igång - jag hade riktigt roligt! Var längesedan jag hade fullt så kul. Linny och hennes Nicke kom lite senare också!

Fick en del roliga kommentarer. På dansgolvet, full okänd kille o så jag:

Okänd: "Ditt hår luktar ny-bla-bla-bla"
Jag: "Va!?!"
Okänd: "Ditt hår luktar N Y P A L L A D E  Ä P P L E N" *artikulerar överdrivet*
Jag: "Nypallade äpplen!?"
Okänd: "Jaa - vad har du haft i håret?"
Jag: "Öh, vet inte....." *försvinner...*

Okej.. för det första - hur fan luktar man när man luktar nypallade äpplen? Och för det andra - är det positivt eller negativt överhuvudtaget??

Men om man nu vill lukta nypallade äpplen i håret, så följ mitt recept:

1. Torrschampo
2. Osis Dust It - Powder
3. L'oreal Professional Spray
4. Wella Spray (som för övrigt inte luktar speciellt godt ngnstans)
5. Maria Niila Glansspray

Sen ska det vara klappat o klart!

En annan kommentar som var hyffsat rolig, utomhusbaren, full okänd kille å så jag:

Okänd: "Du ser fin ut" *tittar i tutthöjd - o observera att jag ändå hade en poloklänning så de var på intet sätt iögonfallande*
Jag: "En gång till?" *försöker luska ut om han faktiskt tittar på tuttarna*
Okänd: "Du ser fin ut" *tittar fortf i tutthöjd*
Jag: "Du säger att jag ser fin ut samtidigt som du tittar på mina tuttar?!"
Okänd: "Ja - de ser fina ut"
Jag. "Ja, jag håller med!" *och lilla Anna piper iväg...*

Det var väldigt va kul de var att vara ute o komma ihåg alla sådana här knäppa kommentarer! I love! Finns ingen anledning att supa sig under bordet..

Sen efteråt blev det Sibylla-grillen, som jag sett fram emot hela kvällen! :)

Vettigt Anna Skipper!

Idag efter skolan blir det bara att dra hem o börja göra sig iordning inför kvällen då vi ska hem till en tjej i klassen å fira hennes födelsedag; så LKPG - here I come! Looking forward to..

Det blev träning igår, tro det eller ej - alla som känner Danne vet att han är bland de lataste ni kan hitta - men jag fick tjata upp honom ur sängen, vilket inte banade väg för en bra dag i relationen Anna & Danne. Det är bara o låta det vara så kanske han kan tänka sig att le igen, vartefter.

Jag körde iaf uppvärmning rodd 5 minuter, som har varit fruktansvärt underskattat för min del.. sedan gav jag mig på CT i 30 minuter och kände mig nöjd för dagen, gjorde mig piggare och gjorde att jag orkade sitta med Examensarbete i timmar under kvällen.

Var det någon som såg "Du är vad du äter" igår?!? Bra Anna Skipper - du tar dig an något vettigt istället för att ge någon som Katrin Schulman chansen, eller ngn annan kändis, som kan få hjälp hur lätt som helst! Flera tjocka barn i ditt program, tack!! Det gäller ju att prioritera. Hoppas bara familjen Kunnas, eller vad de hette, fortsätter med den nyttiga maten och livsstilen!

BTW - Varit utan snus i 18 dgr! Inte en enda har jag tagit (med undantag för Onico ngn gg ibland då) å jag vill inte ens ha en nikotin- och tobaksfylld prilla under läppen! Är det ngn som har ngt bra tips på ett godt niko-fritt snus? Onico har en tendens till att smaka en aning grönsåpa......



Fruktansvärt frusterande...

...att kroppen inte orkar som jag vill att den ska orka! Körde 45 minuter cykel tonite, men upptäckte att det fortfarande är lika träligt.. visst jag kan inte förvänta mig att det ska bli bättre efter en gg när man "vilat" i två veckor - men jag får en ond aning om att min kropp kanske fortfarande inte är till 100% kärnfrisk? 

Imorgon ska jag dra ner med DanneBanan o så ska vi träna på förmiddagen! Niiice - I like doing things with him! Uppdaterar om hur det gick under morgondagen...

PS: Till syrran --> (Ia-Pia i kommentar förr-förra inlägget) - du ser; nu har jag startat igen så fortsätt skryt för brossssan om hur duktig jag är haha ;)) 




Haha - fruktansvärt rolig bild och jag hade inte photoshop vilket slutade i ett fruktansvärt resultat - men jag skulle gärna ha Brittans kropp varje dag.. allrahelst den hyllan! HA - HA - HA; jag skrattar ihjäl mig åt min dumhet, vad fan tänkte jag med? Observera att bilden är några år gammal nu.......DEN ÄR JU HEEEEEEEMSK HAHAHA, men jag kan bjuda er på ett godt skratt :)

Back on TRACK!

Yes, då var man igång med träningen igen då efter två veckors stillasittande och dunderflötande. Började med oförmågan att ta mig för någonting med tanke på flytt och sedan slutade det med ont i hals, host och snor - men nu så; lite vattnigt snor till trots - så har jag varit på gymet och kört 40 minuter kondition på diverse olika motionsredskap! Ångrade mig så fort jag kom dit när jag insåg att det var måndag och hundratiotusen människor på en och samma plats, men det gick bra.. det är ju inte så att det inte finns några maskiner lediga med tanke på hur stort det är.

Det var iaf väldigt svårt att komma igång och det kändes ooootroligt tungt och jag svor och skrek inombords för att jag inte kunnat röra mig på två veckor - har jag förstört allt nu eller??! BAAAH!

Nu har jag iaf kommit in me grejjerna i lägenheten. Det är inte i ordning än eftersom jag o mamma o syster ska ses på IKEA imorgon för att inhandla det jag behöver för att få den fulländad. Den kommer dock inte bli fulländad än på ett tag då ja ska köpa färg och sedan ska jag måla om och i början av januari kommer jag få nya golv - bra mkt bättre än de plast/korkmattor jag har nu iaf. Fy fan så fult det är! Ett tag kändes det inte alls bra det där, men nu börjar sinnet lätta!

Sovrummet kommer bli ill-lila och vitt och vardasrum/kök kommer bli mörkgrått och vitt. How lovely!


Till en väldigt bra vän - jag vill inte förlora dig!

RSS 2.0