En härlig dag vid Ågelsjön

Jag o Alexandra, Ebba o Mirka har varit vid Ågelsjön hela dagen idag! En härlig söndag med sol och bad! (Tillbringade även gårdagen där, + Pontus och Elin). Mycket härligt ställe måste jag säga, trots att det är massor folk så är man fortfarande inte alldeles inpå varandra.

Här kommer lite bilder...



Det är helt okej att man är en tjockis när man är gravid som Alexandra. Världens sötaste!!!



Jag posar ben och fötter.



Alexandra också.. gulliga or what! Haha hela hon är så gullig.



Mindre gulliga jag... jag ska aldrig mer ladda upp en bild på mig själv när jag är o solar o badar, för det blir bara fruktansvärt, men man kan ju inte vara snygg jämt ;) haha...



Ågelsjön - rekommenderas!



BOLL!

Jag ska köpa en boll..

Men inte vilken boll som helst - utan en dator-boll! Ingen mer kontorsstol. Nu är det jag och min boll. Forever!



Jag kommer aldrig mer känna mig ensam.

Idag skiner solen och..

..jag är faktiskt en ganska glad skit!

Det är mitt mantra som jag ska dra ikväll, repetera om och om igen och det kommer från ngn som vet! Ska försöka intala mig själv detta, att jag är en ganska glad tjej egentligen. Har gått x antal veckor nu som jag har känt mig ganska nere. Jag känner inte riktigt igen mig själv, men det beror mkt på exet.

Jävla ex.

Man skall aldrig gå in i förhållanden, för när det sedan blir ett ex så är ingenting alls roligt.
Då tänker ni "Men Anna, initialt var det du som gjorde slut"

JA! Men man saknar inte kossan förrän båset är tomt...

Koblajja!


Men just det - jag är ju ganska glad av mej.


Sightseeing Nrkpg

Har varit ute på en 70min lång promenad. Tyvärr kom jag inte på att jag skulle börja fota förrän efter halva vägen.. anyways, här har ni lite av mitt Norrköping:



Vi börjar vid Norr Tull.



I Norr Tull har vi vårat Polishus :)



Detta är en känd byggnad som kallas Strykjärnet. Jag tror det användes till textilindustrin förr i världen, men är inte säker. Det är coolt iaf.



Har passerat Kungsgatan å Skvallertorget. Gick på fel sida bron, men jag ska gå på andra sidan någon dag o ta ett kort för det är jättefint med Strömmen där.



Nautilus där jag tränar...
PS.. Bomullsfabriken, stans bästa uteställe enl. mig, ligger där med....



"Baksidan" skulle man väl kunna kalla detta.. eller ngt, Body Store måste checkas ngn dag snart!



Highlander Inn som jag besökta med Jayme, Katarina o JB i fredags.



Norrköping i ett nötskal med sina spårvagnar. Detta är Drottninggatan intill både Harry's o Söder Tull där jag bor typ!


Jag gillar Norrköping, det har mkt personlighet och charm! Vem kan tänkas passa bättre in än jag?!? ;)
Skämt åsido, skitbra stad!

Ska inte glömma ta bilder en annan gg!






SAP-Guru no. 1

Japp, det kommer jag bli. Vi använder oss av affärssystemet SAP och det kan te sig väldigt komplicerat.. jag har inte fattat så mkt mer än det jag gör dagligen. Nu kommer vi dock att ändra om en massa i processerna så det är ett annat tillvägagångssätt vid de olika transaktionerna..

Jag har blivit utnämnd som representant för detta och håller hela denna vecka på att lära mig allting om det nya sättet. En italienare och en polska ska lära mej allt dem kan, för inköps räkning, sen kommer jag få hålla i utbildning för mina kollegor framöver. Det är väldigt mkt, men riktigt roligt!

Vad var det Fredrik alltid tjatade om - att göra sig oumbärlig?!
Skulle tro't ;)

Haha..
Får hoppas att jag fattar galoppen bara.. innan jag säger för mkt ;)

Summary

Ur träningsperspektiv har veckan sugit riktigt.. inget bra har blivit gjort. Men det får ja väl ta igen den här veckan istället.

I fredags var jag som sagt på Highlander Inn med Jayme, Katarina o JB och i går kväll träffades vi hemma hos Katarina o JB för att förfesta lite.. sedan drog tjejerna ut till Harrys! Inte det roligaste stället o gå ut, men det var okej, vi dansade ju bara iaf =)

Kul hade jag!



Jayme t.v. och Katarina t.h. På Highlander Inn.. lite ostadig på handen?:D




Jean-Baptiste aka JB.

Ferre!

Vid 20.00 äre förfest hos JB och Katarina, med mig och Jayme som gäster.

Åååh vin. Förstår ni att jag ska dricka vin... I like it alot!

Kanske blir bättre på att prata engelska då också.. en fransman och en amerikanska.. inget svenskt här alltså! :) Förutom jag o Katarina, men vi lär ju prata engelska med varann också..


:D


Åt helvete med å va lat..

...för det är inget skojj. Jag blev trött på mig själv strax efter jag skrev förra inlägget o nu har jag varit ute o vandrat i 1,5h.

AnnaPower.

Ångestveckan!

Då var ångestveckan över.. har haft så fullbokat på agendan att jag varken hunnit träna eller tänka på ngt annat (nästan) än jobb. Vi har haft en hot-shot på besök på avdelningen idag, från Europa, mkt intressant men det krävdes också en hel del förarbete. Igårkväll var jag hemma först klockan 20, jobbade 1,5h hemma med datorn o sedan upp klockan 05.00 o iväg till jobbet igen.

I måndas blev det ingen träning på grund av tvättstuga hela kvällen.
I tisdags blev det ingen träning på grund av att jag var tvungen o laga bilen (igen... börjar känna att detta var det sämsta köp jag gjort i hela mitt liv haha.. fan vad den kostar pengar, men visst - hjälpen i tisdags fick jag ju gratis.. TACK!)..
I går som sagt satt jag på jobbet hela kvällen...
Idag kunde jag faktiskt sluta vid halv fem (!) men la mig o vilade en timme när jag kom hem, gick upp lagade lite mat och nu sitter jag i soffan nedbäddad i mitt täcke medan studenterna lever rövare på stan. Därmed var det inte ens ngn mening med att försöka vila ens en gg.. fy fan.. jag vet hur roligt dem har, men jag vill bara kunna vila! Börjar bli ganska irriterande.. nåväl, det är ju skitkul o man kan ju oftast bara skrika sådär en gg i sitt liv o hänga på ett flak så ös på bara. Jag är inte den som är den.

Jag kanske skulle ta o gå ut, men ska jag vara ärlig så är jag bara för trött. Jag är dessutom för lat.
Ja, idag är jag lat - å det är fan skönt.

Nu ska jag se EM-kvalet i Handbollen.. Rumänien borde väl inte vara några problem o spöa?? ;)

Fördomar? Jag? Inte då...

Status & inköp



Ny adidaströja.. Intersport 600kr.




..o ny liten träningsväska, Intersport 400kr.


Jag är nöjd! Vad tycker du?

Lägga sig o ladda.

Ja, början av min fredagskväll var väl inte allt för munter, men sedan pratade jag med Elin som alltid har ngt vettigt o säga så att man börjar tänka till och sedan tog jag mig i kragen o slutade tycka synd om mig själv.

Jag vek ihop min tvätt, lagade underbar laxfilé med potatis o sås och sedan tog jag pärlan o åkte till Pontus för att sitta vid hans köksbord o dricka äkta kinesiskt te.. det var häftigt.. alldeles ihoprullade blad som blev stora efter ett tag.

"Snart ser det ut som en skog därnere"

Det var iaf trevligt o han räddade min fredagskväll med något så enkelt som ett glas te och lite prat.

Nu ska jag lägga mig o ladda inför morgondagens träning, solning, shopping och vinhäv.

Det ni!

Jävla fy fan fredag.

Ibland kan man känna sig ensammast i världen. Ungefär som en fredag som den här, utan något planerat, utan någon som kan hålla mig sällskap. Känns jävligt tråkigt.

Jag önskar jag var ngn annanstans.


Jävla fredag.


BodyPump 60

Kom precis hem efter ett pass body pump om 60min... shit, jag är helt darrig i armarna, till o med svårt att lyckas trycka på rätt tangenter!

Var sjukt skönt.. I wanna do it again, and again and again.

Idag var jag faktiskt duktig o cyklade till jobbet förresten.. var såååå nära på att ta bilen bara för jag va så jävla trött och för att det såg lite osäkert ut på himlen, men sen beslutade jag mig i sista sekunden o tänkte att jag tamejfan aldrig kommer komma i form o känna mig nöjd med mig själv igen om jag inte vardasmotionerar också. Så screw all bilåka just nu, ....å ni märkte att jag garderar mig med 'just nu' så jag ska kunna skylla på det och skydda mig mot eventuell kritik om jag någon dag skulle råka ta bilen....

Haha.. jag kanske har så ont i morgon att det blir bilen - vem vet ;)

Ambitionen är en helt annan iaf!

Nu kokar äggen på spisen och jag tänkte att jag skulle fylla på med lite protein. Hoppas kunna ge er ngn träningsuppdatering imorgon med, men jag misstänker att det jag kommer mäkta med är en entimmespromenad runt stan.


Väl Mött!




 
..bilden tagen från www.sportandhealth.com..


 


45 minuter

på gymet, fast ja känner att ja skulle kunnat göra mer än jag gjorde.. måste bero på att jag inte hade ngn direkt plan för hur jag skulle träna idag. Det är bland det träligaste som finns... stå å komma på vad man ska göra, då blir det mesta halvdant! Är det inte så?

Jag har redan ångest för att ja kommer festa på lördag!! Aaaaah.. alla dessa onödiga kalorier man drar i sig, aja - ska försöka o inte tänka på det. Det är ju bara "sommarfest" hos Pontus en gg om året...

Styrkekväll

Jag måste erkänna att det inte blev ngn cykling tor jobb idag... jag försov mig, som vanligt.. eller jag kan inte försova mig typ, men jag kom senare än annars... o sen var inte vädret så trevligt - wtf happened?? Mitt varma väder... bara föfann...

Blir en sväng t Nautilus o träna lite styrka.. blir väl tvungen o dra lite kondition idag också då med tanke på att jag sumpade cyklingen. Attans, jag som tänkte att det snabbt skulle va över..

Ja, som ni märker är jag inte så sugen, men det beror nog mest på att min dator brakade ihop på jobbet idag så jag har inte kunnat jobba som jag borde ha gjort i em - därmed lite frustrerad, less typ. Jaja, jag fick städat och iordning på kontoret iaf!


Intervall - joggning/gång

Då har jag varit duktig i 1h och 5 min och har joggat/gått runt i Norrköping. Tokfint väder - måste passa på när Sverige (o Nrkpg) är som finast!

Imorgon får det nog bli gymmet o lite styrketräning - konditionen tar jag på mina 40min tur o retur t jobbet. Det är väl ok?

Med ambitionen om en träningsvecka.

Så är det måndag och en ny vecka har påbörjats.

Jag har upplevt Boxholm igen.. jag tror det är fjärde eller femte helgen i rad som jag är där. Åkte hem i lördas för jag trodde att jag skulle ut o göra Nrkpg - men så blev det ju inte så jag sket i Nrkpg o satte mej i bilen å åkte hem igen efter en dusch o lite sminkfix, frisyrtricks och klädesval till förbannelse.

Var hos Nöbbe med Tobbe, Ronny o Kristin o grillade lite, drack en pava vin (med vartannat vatten) - blev därmed endast ngt onykter, gick för att upptäcka en fest men porten var låst och lägenhetsinnehavaren troligtvis däckad, snackade lite skit o drog sedan hem o la mig. Söndagen bestod av sol och bad vid sommarstugan, en lövbit från 32:ans grill för att tanka hjärnan med lite fett, lite slötitta på film o sedan begav jag mig hemåt...

..fast helt plötsligt befann jag mig i Malmslätt, hämtade upp Riga, käkade lite kvällsmat, kikade lite teve o sedan var jag hemma vid 23.. så man kan säga att jag tog en liten uppladdning halva vägen hem.

Praktiskt taget däckade när jag la mig.. var väl i stort sett försjunken i sömn innan jag dunkade huvudet i kudden och sedan hade jag ett fruktansvärt sjå å komma upp imorse halv sju för att påbörja ännu en arbetsvecka. Kändes sådär när jag inte ens blev piggare av en dusch, stod o vinglade  för mig själv.. jösses, då är man trött och knappt vaken.

Nu har jag ätit en laxsallad med mangold, riven ost, sockerärtor o Rhode Island dressing och väntar på att jag inte ska känna mig så mätt tiss jag ska ut o springa intervaller. Kommer bli störtskönt, men jag har inte funderat ut vilken runda ja ska ta ännu...

För den här veckan - då jävlar!



(Förutom onsdag för då måste jag tvätta, o tvätta jävlar....)


RSS 2.0