Mina senaste veckor i bilder.



En del promenader har blivit av.



Mitt omtalade ståbord på kontoret.



Jag är en hängiven Whirlpoolare :)



Tidningsurklipp ur senaste numret av IFORM där det står om hur bra det är med o stå upp o jobba =) Det ska jag ge chiefen. Hihi.



FjollPanna



Städat på kontoret har jag hunnit med.



Jag var på "Mantorp Fashion" o träffade Malla, Nenne o Krille. denna blev det blandannat.



Åkte hem t syster o drack San Francisco.



Har köpt en skiva på impuls. Köpte även Bandit Rocks, men den här slår ju allt med hästlängder =)



Å såhär, mina vänner, fint är det i Norsholm en halvsolig morgon klockan 05 när Anna Isaksson ger sig ut på en morgonpromenad på en timme.


Sad Eyes

Never Lie.

Japp, det är Brucan det. Bruce Springsteen. Kärleken håller i sig som ni märker. Perioden har varat ett tag nu. Helt fantalastiskt.

Jag hoppas jag mår lite bättre till helgen för då har jag en dejt med Rebecca. Rebecca är en tjej på jobbet som blev anställd i samma veva som jag. Mkt trevlig tjej. Så isf blir det lite mat o lite vin o förhoppningsvis lite dans. Jag hade dock tänkt trycka in mig i min tajta jeansklänning, så vi får väl se om jag kan ha några skor till som jag kan dansa i. :)

Ngn är på Visby, o det suger ju lite smått.
:)

Låter dock som ett ställe man skulle kunna tänka sig att spendera en helg på! Riktigt nice. Jag hoppas det är bra.

Idag har jag haft lite filmmaraton förresten. Jag har för första ggn kollat på "En officer o en gentleman". Den var svinigt bra o ja hade ingen aning om att Richard Gere va så jävla snygg när han var ung. Han är riktigt läcker nu, eller iaf var för några år sedan för så uppdaterad är jag inte, men jösses vilken läckerbit (tantsnuskvarning på den) han var! Å i rakat hår! Uhlala. Sedan kollade jag på "Gökboet" med Jack Nicholson... han är ju inte riktigt lika läcker, men det är en väldigt bra film.. svårt å inte garva alltså. Efter detta satte jag på Titanic (av alla filmer, fick ngt ryck).. men jag orkade bara se halva o knappt det för sedan hittade jag en krysstidning.. o om en krysstidning kommer i händerna på mig är det svårt att lägga ifrån sig den..

Nu orks det inte mer - som vanligt. Jag har tappat gnistan med bloggen totalt den senaste tiden.
Kan det bero på att jag prioriterar annat än datorsurf om kvällarna numer kanske? :)


Fuck.

Kom nyss hem från jobbet. Känner mig helt uttömd på energi. Jag orkar knappt skriva det här, men ja.. jag bloggar ju dåligt så jag får väl helt enkelt ta o uppdatera lite.. fast jag vet inte vad jag ska uppdatera om riktigt.. Det händer en del i mitt liv men det får nog vänta lite.

Ja det får det.

Jag ska iaf åka t Kina i september, det vet jag inte om jag har meddelat. Men ska dit med jobbet iaf. Ska bli ashäftigt. Eller görhäftigt som vi skulle säga i Boxholm.

Det var allt från mej, tjo o hej.

Tatueringar!

Jag är sugen på att tatuera mig, o jag blir ännu mer sugen när jag tittar på min systers alla tatueringar o eftersom jag har tillgång till hennes dator så har jag nu också tillgång t bilderna som jag mer än gärna lägger ut :)



Första tatueringen syrran gjorde hos Magic Man Tattoo när han fortfarande hade sin studio i Mjölby.



Efter pappas bortgång valde syrran att tatuera in hans förnamn, med hans riktiga namnteckning. Heja Guy!



Hon har även tatuerat vaden på Tattoo Verk i Nrkpg, av Ingela. Oh yeah.. planen är att den ska byggas ut och färgläggas i höst!

Nu ska jag sätta mej o klura på vad jag vill göra.
Just det, jag skulle vilja pierca mig också - förslag?

Är jag ens en tjej som kan tänkas passa i tatueringar o piercing? Hmm mjaaa.. jag är nästan osäker på det!

Släktträff!

Sitter hemma hos syrran i Bxhlm (o visst kan väl det ses som en typ av släktträff) men imorgon drar vi till Eskilstuna, läs Torshälla, o ska ha en riktig dunder-släktträff på fars sida. Vi är 77stk anmälda och jag kommer ha en hard time att veta vilka alla är - både innan och efter skulle jag tippa - men det ska bli sjukt roligt!

Egentligen åker vi ju över Katrineholm så mamma skulle kunnat plocka upp mig i Nrkpg, men eftersom mor min e aningens nervös när det gäller o köra bil på platser hon inte brukar köra på så erbjöd jag mig att komma hem som idag. Idag har jag nämligen haft en semesterdag! Min första och min enda :) Nåväl, det går fler tåg.

Apropå tåg så hörde jag om en tågolycka i Kroatien. Hoppas inte Camilla o Kemal har fått för sig att åka tåg, men det tror jag inte iofs, men man tänker till en extra gg, så hon fick ett litet sms förut.

Jag har haft en riktigt bra vecka iaf. Känner mig nöjd. Å nu längtar jag hem till Nrkpg igen :)

BTW - köpte nya kläder idag. Jag laddar upp så fort jag är hemma igen, aaaaaaiiii - va fint det var!

Puss o kram.

Störtförälskad!

Var ute med några kollegor på lunch idag - tog en restaurang på Butängen.. tror jag det heter, Risängen, Butängen w/e.. same same.. älle? Ja iaf i närheten av Leons så då vet alla som känner t Nrkpg någorlunda vad jag pratar om för område.. Eey, never mind.

Är hur mätt som helst, o trött.. paltkoma så det står härliga till. Idag sitter jag ner. Japp, jag orkar inte stå på bena, är så väldigt trött eftersom jag knappt sov ngt inatt. Sedan upp ohyggligt tidigt (bortskämd nu under sommaren när jag kommit lite senare till jobbet) för o lämna bilen till Meken. Skämdes skapligt när jag skramlade, dundade, brölade upp till Haga o bilverkstaden. Jag hoppas han blir frisk snart, utan att det kostar mig alltför mkt. Har inte kört bilen på över två veckor nu, det var helt underbart o köra han igen. Han startar ju alltid iaf. Min pärla. Trots att han kostat/kostar mig så mkt pengar så är känslorna för han starkare än för ngn annan bil jag ngnsin har haft. Störtförälskad! Haha.. shit, jag tror jag ska gå å lägga mig.. funderar på å göra om kontoret t ett sovrum resten av dagen. Inte ens kaffe hjälper.

Irriterad jag blir på mig själv när jag bara skriver en massa blajj.. vad ska det vara bra för..

24h.

Nästan exakt 24h sedan jag uppdaterade bloggen. Då stod jag på samma ställe som jag står nu, efter att ha vräkt i mig en stor moffig lunchlåda med ris och köttfärs à la Chili con carne fast utan bönor, typ. Alltså ingen Chili con carne överhuvudtaget egentligen.

Har egentligen inte så mkt jag kan uppdatera er om, för det händer inte så mkt väsentligt i mitt liv på 24h. Kanske lite tankar hit, än dit, men i övrigt - nej. Ganska tråkigt skulle jag vilja påstå. Jag undrar varför.. vänta nu, så ska vi se om vi kan hitta ngt.

> Jo, jag kan tipsa er om www.citatsnurran.se.
Jag har börjat med att skriva upp Veckans Citat på vår gemensamma whiteboard-tavla på avdelningen. Mest för att ge folk ett leende i förbifarten. Ge det lite mysstämning kanske. Jonas på avdelningen kallar mig "Mysgumman" och med all rätt tror jag. Jag gillar när folk trivs och små, små saker i vardagen kan göra stor skillnad.

> Att chefen även har fört in fredagsfika har gjort mkt tycker jag. Nu ser man framemot fredagarna på ett annat sätt (eller kanske mer än vad man gör en normal fredag) men då vi gång efter varannan bjuder varandra på fika.

> Vi kommer även börja med en stadig afterwork, kanske varannan, var tredje månad - för att på så vis börja umgås mer socialt med varandra på avdelningen.

> För att inte glömma att jag kommer införa gemensam lunch ute kanske en gg i månaden. Jag tänkte först en gg i veckan, men det känns inte som att det blir så roligt då, eller kan det kanske bli det - vad tycker du? En gg i månaden, är det för sällan eller en gg i veckan... är det istället för mkt?

Det är de små, små sakerna som gör oss till ett verkligt team - tycker vi inte!?


Ytterligare en jobbvecka,

att ta itu med. STÅR just nu på jobbet, har slängt i mig lite mat och eftersom det bristar på personal använder jag en liten del av min rast till att uppdatera Er om mitt liv - vilket förvisso kanske inte alltid är så intressant, men som iaf ger mig ngn typ av tillfredsställelse. Kanske reflekterar man på ett annat sätt om man skriver ner lite om vad som händer, å andra sidan skulle jag behöva en ren o skär dagbok för att skriva ner det allra innersta man går runt o bär på och som man kanske inte vill lämna ut på en offentlig bloggsida. Det är kanske precis vad jag borde göra, inhandla mig en dagbok, få skriva ner vad det är som tynger mig emellanåt. Jag tror jag ska göra det, på fredag, så fort jag fått lite pengar på kontot. Kanske blir det lättare att fungera då?
Även om ingen annan ser det..
..som kan ge mig råd om att hantera vissa situationer..
..kanske jag på ett eller annat vis ser det ur ett annat perspektiv, genom att läsa mina egna rader och tankar..
..vilket i sig kanske resulterar i råd av mig själv.
Att studera sitt liv objektivt, kanske kan det vara lösningen. Kanske kan det inte. Det är åtminstone värt ett försök.


Igår läste jag ut boken. Shit, vad bra Nora Roberts är.. jag älskar hennes böcker och hennes förmåga att skildra omgivningen, karaktärerna.. De bästa böckerna av henne är när de utspelar sig på Irland.. oj, den gröna ön - vilket underbart resmål. Jag kommer åka dit och jag kommer åka till de ställen hon så vackert beskriver, men det kommer ske en vackar dag när pengar inte längre är ett problem. Och kanske är det inget problem om jag slutar skriva på bloggen nu och återvänder till att arbeta bra och effektivt.

Jag måste säga att jag är mer effektiv när jag står upp och arbetar. Jag älskar mitt infall att dra hit "kaffebordet" vid kaffeautomaten eftersom jag nu kan stå upp o jobba. Att det kan göra så mkt? Jag måste låta min chef få reda på detta och hoppas innerligt att ett ståbord kan komma att bli mitt en gg i framtiden. Jag behöver det. Alla behöver det.
Jag läste i senaste numret av IFORM att risken för att dö i ngn typ av hjärtsjukdom är mkt större om man sitter ner mkt på jobbet, och egentligen är det det enda jag gör - de ggr jag inte får för mig att slänga ett par ord med grabbarna på GPD. För mig vore det guld värt. Tills den dagen kommer har jag tagit saken i egna händer.

Anna fixar biffen.

Ikväll blir det nog att träfffa Katarina över en fika. Blir nog endast kaffe för min del eftersom jag lackar pengar. Ska dessutom lämna in Rallybilen till Meken på onsdag, vilket gör att min sparfond kommer att lysa rött. Sedan kanske jag iaf kan åka med den utan att behöva gömma mig bakom ratten....
Jag har dock tänkt på det där.. egentligen kan han stå där, trasig, min kära bil för det tvingar mig till att ta cykeln till jobbet varje morgon. Idag var det dock förjävligt. Jag har på flit ställt den utanför cykelstället idag bara för jag hoppas att det ska komma en störtskur o skölja den ren.. Södra promenaden var full av skit, vilket min cykel nu också är.

Var har vi tänkt att jag ska få tag på en vattenslang liksom??

Solo!

Skyndade hem efter jobbet igår, snyggade till mig o drog ner till Trädgår'n - passade på emedan solen stod på himlen. En bakad potatis och 4 glas vin senare hamnade vi på Macke D för att sedan komme hem o lägga sig, hoppas på att nästkommande dag skulle vara utvilad.. (Med mellanlandning på Fiskmagasinet).

Idag har jag dock varit väldigt trött och det är otroligt konstigt med tanke på att det varken blev speciellt sent eller mkt att dricka, fast jag ska inte sticka under stolen med att det faktiskt slog till ganska fort. Jobbat en hel vecka, o varit oförståeligt trött i två veckors tid, så kan ha en del med det o göra.

Tog mig i kragen, packade ner filt o en bok, gick förbi godt om mål och inhandlade en flaska MER och en snusa dos för att sedan lägga mig ett par timmar i Vasaparken. Hade med mig med stegräknaren, som jag berättat om, för jag tänkte utnyttja möjligheten att lyssna på radion. Haha.. vad less jag blir - det blev ett "Vad var det jag sa".. för den funkar inte längre ;)

Eftersom jag spenderar hela sommaren på mitt kontor så har jag även lagt mig i solariet i en kvart bara för att känna mig någorlunda solfräsch.. Så får det bli när man inte har ngn semester, om man vill hänga med resten av Sveriges befolkning! Däckade i soffan förut.. nu ska jag bädda ner mig i sängen med min älskade bok fortfarande. Jag älskar att hamna i läsperioder, det tråkiga är bara att man gör slut med en bok på två dagar. Jag önskar jag hade ett helt bibliotek. För om det är ngt som är roligt o ha, så är det böcker. Kan dock kännas helt onödigt, för efter att ha läst den en gg är det sällan man öppnar den igen. Nåväl, det ser snyggt ut i bokhyllan iaf :)

Har du ngn gg problem med att hitta en present t mig, om du av ngn anledning skulle få för dig att ge mig en, så är en bok alltid välkommet :)

Imorgon ska jag sova ut, sen blir det promenad o så ska jag kolla upp schemat på Nautilus.. Har varit på tok för stilla på senaste tiden. Jag har dock varit innovativ och gjort ett preliminär ståbord på jobbet, så nu blire inte o sitta många minuter om dagen! Jag slår vad om att kontorsstolen är boven till all ohälsa o plattstjärtar i världen.

Tills nästa gg - gunatt!

Rekommendation.

Rekommenderar starkt följande två böcker (i samma serie):

En sorts Kärlek




Änklingen



by Ray Kluun.

Så har du inget speciellt för dig i sommar, koppla av med dessa böcker. En sorts kärlek är mkt gripande, så har du några tårar du inte riktigt känner har lyckats komma ut - try this. Skulle dock inte vilja påstå att det är, som man först tror, den klassiska kärlekshistorien - oh, nej! Läs o förundras!

4,5 A av 5 möjliga :)

Ska man BLI fin får man lida pin.

Som ni vet är jag förkyld, glömde bort det o tänkte "Juhuu.. idag känner jag för att jogga lite".. men sen gjorde sig näsan påmind och jag fick, smått besviken, ta en promenad istället. Jag har faktiskt läst lite idag för jag segade ihop totalt efter jobbet, skulle kunnat somna platt bom bang, men bestämde mig för att koppla av med en bok, sen fick jag reda på att Camilla skulle gå t parken o läsa bok så då hängde jag på.. spenderade kanske 45 minuter på en parkbänk o läste. Var riktigt skönt! Sen fick jag panik, gick hem - bytte om, o gick en promenad. Var inte lika duktig som igår men det blev iaf 45 minuter och med tanke på hur trött jag är så är jag nöjd.. det kommer bli en tidigt kväll ikväll.

En stor eloge till mig för att jag inte gav efter o somnade i soffan ist.

Imorgon blire Varma koppen o en knäcke till lunch.
Förstår inte hur dåligt med pengar jag har.
Jag kommer till o med få sluta snusa den här månaden för jag kommer inte ha råd med det heller.
Det är ju tur man mättar mun efter matsäcken..

Biljävel.

Promenad

Det blev en promenix precis som jag sa och jag invigde min plastiga stegräknare med tillhörande radio. Jag lyckades med 12000 steg på 1 timma och 50 minuter.



Inte värsta bästa träningsoutfiten på mig.. hade kanske inte tänkt gå riktigt så långt.. ont i fötterna!



Det var riktigt skönt ute.



Å Nrkpg är lika fint som alltid!

Med förkylning får man tänka på maten ist..

..för att träna så hemskt mkt. Jag cyklade iaf t jobbet, solen stod på himlen och bilen i garaget, pajj som ni vet. Skönt, men det var jobbigt när jag kände av förkylningen samtidigt som jag är väldigt trött.

Blev ingen frukost som vanligt, började dagen med en kaffe o mjölk som vanligt - sedan blev det en lunch med lax, vildris, vitvinssås och sparris. Riktigt godt!

När jag kom hem gick jag ner till posten o hämtade ut ett paket.. så nu har jag en stegräknare (smäckigaste ever, kommer säkert hålla i.. låt oss säga ett dygn eller ngt..) o en himla massa äppelcidervinäger och "vitalslim". Bara skräp alltihop men jag hade väl ett svagt moment o klickade runt lite för mkt på nätet.

Jag drog sedan till Paus o mixade ihop en sallad.. idag blev det:

Isbergssallat
Tomater
Gurka
Smörbönor i tomatsås
Avokado
Kidneybönor
Kronärtskocka
Kyckling

En riktigt mättande, så jag orkade inte äta upp hela.. fortsätter kanske på den ikv..:)

Funderar på att ta mig i kragen o gå en liten sväng.. som sagt, trött i hela kroppen o skulle kunna däcka på soffan utan problem, men jag måste passa på när vädret tillåter.

See ya later
- alligator!

BTW - Såg skitbra rock-dokumentär på Kanal 9 igår.. inkluderade Queen, Bruce Springsteen,  Kiss, Rolling Stones, The Police etc.etc. I liked it alot! Ska försöka kolla upp om det går en repris, in that case lovar jag att meddela detta för det var lätt värt o se på!.. Så nu är det Bruce Springsteen-period i mitt liv igen. Önskar jag hade gått på ngn av konserterna han höll.. snart är det väl för sent igen...




I'm totally in love.
Ibland önskar man att man:

1. Var född tidigare
2. Var amerikan
3. Var känd
4. Hade en chans öht..


Nyfriserad!

Jag hittade sladden =)







Jag har gjort det igen!

Ja.. slarvat bort ngt såklart. Nu e min sladd till datorn och mobiltelefonen borta.. jag städade lite för några dagar sedan o ja kommer ihåg att jag höll i den, men vart jag har lagt den sen är ett mysterium. Så ni kommer inte få se min nya frill förrän jag städar igen antagligen.. hoppas bara jag kan hitta den då..

Har tillbringat kvällen i sofffan med täcke o kuddar.. inte för att jag vill, utan för att jag måste med tanke på att mitt huvud känns som ett bowlingklot o näsan rinner som fan. Får nog trots allt bli en lugn helg så ja kan vila upp mig ordentligt. Ska ta lite promenader o vara nyttig som jag sa.. hoppas jag nu iaf.

Oh shit, vad jag inte va bloggsugen..
Hej!

Klippet!

Klippet jag lagt som kommentar på fb innebär att jag nu är en snygg tjej i page! ;) (Bilder kommer).
Har aldrig gjort en så drastisk förändring ngn gg i mitt liv, men kan bero på att jag aldrig har haft så långt hår heller. Förbannat skönt är det iaf! I like, and I like it ALOT!

Ostimulerad.

Japp, jag känner mig inte tillfreds. Jag är rastlös, men jag orkar inte göra någonting. Jag vill skriva ett blogginlägg, o jag gör det dessutom, men jag har inte en aning om vad jag ska skriva.
Jag sitter o lyssnar på Celine Dion - All by myself. Man kan tro att jag skulle bli deppig av det, men det blir jag faktiskt inte. Inte alls faktiskt. Jag är iaf i rätt sinnesstämning. Det är bra.
Ska försöka gå t jobbet imorgon, även om det innebär en karta panodil.

Jag har inte varit ute på hela dagen, vilket känns. Det är för jävligt o bara vara inne en hel dag. Jag skulle inte ens orka om jag skulle vilja. Nu är det som det är. Å jag hoppas min kurering har hjälpt någorlunda iaf. Annorlunda, någorlunda, ingalunda.

Jag letar i kylen men hittar ingenting o äta. Jag river i frysen, men eftersom jag inga övriga ingredienser har så kan jag inte laga ngn mat iaf. Sen funderar jag ens på om jag är hungrig.. jag har ätit en gg idag, o inte ens mycket. Det tyder på att jag inte mår bra. Jag gillar ju mat annars. Inte idag. Fast jag tänker på att jag måste äta iaf, man ska äta även fast man inte mår bra, eller hur.. det har min mamma lyckats få in i min skalle iaf. En bit på väg.

I helgen ska jag ha en hälsohelg.
Tidiga morgonpromenader, nyttig mat och lite träning på gymet därtill.
Det är då jag mår som mest. Någon som vill joina mej?

Helgen..

..har bestått av mkt fest. Det tråkiga är att jag ligger i feber o magont idag. Jag förstår inte, varför? Jag gillar inte att vara sjuk - eller ja, vem gör väl det - men jag får ångest av att inte vara på jobbet!!

Anyways - kan ge Er lite smakprov från vad helgen innebar!

Fredag.
Grillning hemma hos Putte med Carro o Jocke.



Huslig Putte som gör iordning maten emedan jag löser korsord och inleder med ett glas vitt..



All in one - Jocke, Putte i bakgrunden och Carro!

Lördag.
Ovakofest! Först bar det av till Fiskarp med buss, sedan drogs det en tretimmarstur med Boxholms 2:an, för att avslutas i Malexander och öltältet.



Rille (och Simmes rygg) när vi väntar på Boxholms 2an..



Där det var full rulle med Trubadur och medhavd dryck...



Där jag tvingade Rille o ta ett parfoto med mej...



..och där Tobbe Lindsjö visade magen! (!?!?!)



Rille och Svärda.



Där inte alla nödvändigtvis var glada åt att det fotades....;)



Men de flesta iaf...:)



Ganska rolig bild.. börjar bli blött.. o man kan tro att vinden suger tag i mitt lååånga hår.. haha.....


Ciao rå!

Bonusträning..

Haha, ja verkligen. Jag skrattar åt det för allting beror på hur fruktansvärt disträ jag är som person, virrig, yr.. vissa undrar säkert vad jag tänker med, om jag överhuvudtaget tänker alls.

Jag lyckades igen med att glömma mina nycklar på jobbet. Upptäcker det när jag har cyklat ända vägen hem o ska in till mig.. lycka till.. blev så fruktansvärt trött på mig själv. Försökte dock svälja irritationen o försöka se positivt på att jag skulle få 40 minuters mer motion än jag räknat med.. till saken hör dock att jag när jag kom hem var helt dyblöt o egentligen bara ville in o slänga av mig de blöta kläderna o in i duschen.. lyckades åka från jobbet mitt i en störtskur. Att det sedan slutat regna precis när jag kom hem var visserligen bra, för på vägen tillbaka till jobbet o hem igen så hann jag torka!

Att jag är så trött på mig själv beror på hur ofta jag glömmer mitt passerkort till jobbet, får ett lånekort - lägger bort det, för att sedan upptäcka att jag skickat med det i internpost till en på ekonomiavdelningen..- glömmer nycklar, glömmer glasögonen (gjorde jag idag, som tur var klarade jag mig utan att få huvudvärk), glömmer ta med jobbdatornn till jobbet.., snoozar fast jag vet att jag "försover" mig.. jag är helt enkelt förjävlig.

Skulle du orka leva med ngn som mig?
Jag har inte mkt till val...

Wii..

Wii!

Okey, this it the thing.

Jag eftersvettas ihjäl.. det går inte o träna i en lägenhet med fönster o dörr öppet ut till ett kvalmigt Nrkpg!
Började med att gå en timmes promenad runt omkring o här o där ikring stan.. sedan upptäckte jag att klockan inte alls var så mkt.. kände lite småpanik och var bara tvungen o röra på mig.. så jag slängde av mej till Hot Pants o BH, tryckte på Wii Fitness och började jogga! Alltså jogga på stället..

Eftersom jag hade på www.radioseven.se började jag hoppa på stället som en tok. efter beatet.. jag kan lova att mina vader fick sig en genomkörare! Men gött vare, det får bli varje dag höhö.. säger jag nu. Jag är så jävla duktig på snacket, men hockeyn brukar skita sig!

Innan dess körde jag även en genomkörare rumpa o mage.
Så totalen idag blir = duktig.

Men nu har jag så mkt energi att jag skulle kunna springa hur långt som helst. Imorgon jävlar ska jag bli av med varenda uns fett jag har på kroppen.. :)

Gissar dock på huvudvärk idag.. har bara ätit lunch.. o 2 riskakor till frukost.
Inte så värst sunt.
But I'll survive.

I'm a survivor. O. Yea.

RSS 2.0