1a loppet genomfört - Vårrus till oss alla!

Då har jag genomfört mitt första lopp någonsin. De som vet vem jag är o att jag äter mediciner för hjärtat vet att jag inte kan springa längre sträckor i ett svep utan får gå o springa lite om vartannat. Jag trodde jag skulle typ bli tvungen o gå runt hela varvet - men icke sa nicke, jag överträffade mig själv. Jag orkade faktiskt springa en hel del!

Längs med Drottninggatan stod det fullt med folk o då kände jag att jag var TVUNGEN o springa fast jag egentligen inte alls orkade bara för att folk stod o glodde (men jag tror ju inte en enda jävel såg mig) så jag gjorde det tills jag höll på å stupa o verkligen inte klarade mera. Alltså - jag var så sjukt nära på å kräkas där o då! Strax därefter fick jag håll och fick försöka springa små-små sträckor så om man bortser från sista kilometern så var det ett bra lopp! De första 4a bara swischade förbi - ngn överdrift kanske, men det kändes som det för mig iaf :)

Jag önskar så mkt att jag inte var sjuk emellanåt för då skulle jag verkligen ställa upp på både det  ena o andra loppet för det är verkligen skitroligt o springa!!

Efteråt fick vi picknick - det var ett lag om 6 pers från Whirlpool - med lite smörgås å fil o sådär, men det var kallt som tusan.. jag var helt blöt o blev naturligtvis som en isbit efter fem sekunder så nu har jag tagit mig en låååång fin och väldigt vam dusch, 2 huvudvärkstabletter eftersom jag inte druckit som jag ska (orutinerat) och ett glas av mitt fina citronvatten.

Nu är det sängen och klockan 22 ska jag kolla på feta folk som gifter sig på tv3.

Godnatt!


Bankarta

Styrka - överkropp

Blev iaf att gå ner en snabbis till gymmet o träna lite överkropp, visserligen bara en halvtimme men alltid ngt. Lite sent påtänkt kanske... börja träna vid 8...

Blev iaf axlar, rygg, biceps, triceps, bröst o axlar, fast bara en övning*3 på varje del, så inget o hänga i gran kanske.
Jag känner mig nöjd för ikv iaf.

Vårrus imorgon

Imorgon bär det alltså av för Vårruset, en runda på 5 km i Nrkpg. Inte så långt, inte kommer jag springa speciellt mkt heller med tanke på hjärtat, men jag ser fram emot det och tror det kommer att gå bra. Ska bli roligt, jag har aldrig varit med på ngn sådan där grejj förut.

Idag har jag varit o tittat på två lägenheter i Haga. Det var en 2,5 på 66kvm men utan balkong och inte alls så fräsch som jag önskat så den kommer jag inte ta för jag kände inte att ja skulle trivas där.

Den andra jag tittade på var en 2rok på 53kvm, med fransk balkong och med utrustning för att koppla in en tvättmaskin.. Hurra! Förstår ni så bra det vore?!? Jag ska iaf säga att jag är intresserad och vill ha den så får vi se hur det går, de hade tydligen varit fyra st o tittat på den o en till som skulle komma efter mig.. inte alls bra men men, vi får väl som sagt se.
Det var en hörnlägenhet så den var ljus o härlig. I like!

Jag undrar bara hur lång tid det kommer ta o hyra ut min, men iom att den är så central som den är så tror jag inte att det ska vara några problem.

Samtidigt får jag lite panik.. bo i Haga!? Aja, det blir iaf närmare till jobbet.. haha, men det skulle bara fattas att jag inte får fast anställning från 1a oktober sen.. då flyttar jag hem. :P

Skål o gonatt, lite citronvatten på detta o sedan funderar jag på att gå å träna lite armar... kanske, kanske inte.. ja har inte bestämt vad jag känner för ännu.


Ngn som vill följa med?


Efterlyses..

..en lägenhet, 2 rok i Haga, hyresrätt.

Krav 1: Balkong.
Krav 2: Stort badrum så jag kan få plats med en tvättmaskin.

Hör av er till mig!

Backe upp å backe ner..

Så, som jag kanske nämnt - det blir jobbet t.o.r. på cykeln nu för tiden, mkt skönt. Fast när jag väl sitter där på cykeln o cyklar till jobbet känner jag inte att det är skönt ngnstans. I morse va det för jävligt. Va nära på att spy så jobbigt var det. Sen var det bara o knipa ihop munnen o se pigg ut så fort ngn kom som jag mötte på vägen dit.. så himla pinsamt o tycka den vägen är jobbig.

Haha.

Jag skyller på min oväxlade cykel.

Nåväl, jag hoppas o tror att det kommer gå bättre o bättre dag för dag.

Sedan går jag även lunchpromenad nästan varje dag med en kollega. Det blir visserligen bara en 20min-runda, men det är alltid ngt. Alltid skönt att komma ut o få lite frisk luft, annars sitter jag bara på arslet ännu mer o dricker kaffe efter lunchen = inget vettigt alls.

Så nu börjar vi ett nytt liv igen då... om jag ska uppnå mitt mål jag satte i typ augusti så kanske det e dags o ta tag i det... var o tränade ben o rumpa idag iaf! Jag kommer inte kunna gå imorgon.. lite skönt tycker jag det är att jag MÅSTE ta bilen imorgon för den ska in på däckmojjen och balanseras - så jag slipper sitta o darra hela vägen till Boxholm...

Imagine that.

HAHA!

Trädgår'n for the win - en helkväll med mamma!

Nu ska mamma o jag göra oss 'fina' o ta oss ner till trädgår'n för ett glas vin eller två!!

SEE YOU THERE!!!



MAMMA...



..och hennes galna Dotter.


Observera att bilderna är minst över året båda två...

Engagemang.

Det är ju lite roligt med kommentarer på bloggen och att folk engagerar sig. Senaste kommentaren jag fick var under inlägget "En stulen lista" med orden "Det verkar som att du tycker väldigt bra om dig själv. Har du bra självförtroende".
Nu vet jag inte riktigt om det kan vara en slutsats man kan dra just utifrån den listan eller om personen i fråga har slagit samman en slutsats utifrån annat jag skrivit på bloggen.

För att svara på frågan - ja, jag tycker bra om mig själv, men självklart är man inte nöjd med allt, varken vad gäller utseende eller personlighet, fallenheter etc. Men när jag fick den där kommentaren blev jag nästan lite förnärmad - nästan som att det kändes som att jag inte får tycka bra om mig själv? Är det fel o göra det? Det är väl en ganska bra förutsättning för att komma någonstans??

Nu kanske det inte var menat på ett sådant sätt som jag kände det, som ett litet klagomål ungefär, så personen får  gärna skriva igen och förklara lite mer, för nu blev jag nyfiken.


Över till annat - bland annat att jag har cyklat till jobbet för första ggn idag! Eller det är egentligen inte helt sant, jag testcyklade i söndags pga att jag inte var helt säker på vilken väg jag skulle ta och jag tar fortfarande inte rätt för jag tar världens omväg, så jag måste köra en testrunda igen tror jag. Bra kändes det i vilket fall som helst, bra att röra på sig lite för att man är mer eller mindre "tvungen".. för hur ska jag annars ta mej hem efter jobbet när jag är skittrött o egentligen bara vill hem o lägga mej på soffan? Ne precis, då får jag hurtigt hoppa på cykeln, och vips så är man lite piggare!

Använder fortfarande www.funbeat.se men tycker att det är lite dåligt med kompisar som är medlemmar, så den som känner sig manad kan ju gå med.. riktigt trevlig community och träningsforum.

Imorgon kommer mamma.. jag 'råkade' hänga undan en jättefin klänning idag på Sisters, men vi får se om mamma har stora plånboken med sig.. jag misstänker att så inte är fallet och att jag helt enkelt får hålla mig till på måndag då lönen trillar in igen.. men det är svårt och jag vill ha den!!!!

Jag undrar vad jag ska tänka ut för taktik...........

Fel, fel, fel, fel.

Nu måste jag rätta mitt fel. I förra inlägget kommenterade "Marlene" (tror jag det var) att jag skulle leta huggormar o slå ihjäl dem, och jag trodde i min enfald att man får det om de är på ens egen tomt - men jag hade ju FEL! Eftersom jag hävdat detta så var jag ju tvungen o kolla upp det.. nej, såhär är det:

Om man har en huggorm på tomten får man flytta den, minst ett par km bort, men inte med ngt vasst föremål som tex en kratta för då kan man skada ormen...

Hm.. undrar vad jag ska ta den med? En påse kanske. Hahaha.. yea right, mer ormrädd än jag finns nog inte!

Men sedan sa en kollega att hon läst i tidningen nyligen att man kan ringa ngn ormexpert som kommer o hämtar ormara, men vad tusan, hur ska man veta vart de håller hus jämt då? Springer dem o letar efter'n?

Okej, jag står fortffarande fast vid att jag VILL slå ihjäl dem, det är ju otäckt om man har dem där det finns barn som springer omkring o leker o typ plockar smultron, men får man inte så får man inte, så vi får väl helt enkelt hyra in en igelkott.

Någon som har en igelkott att leasa??????

I'm a bad babysitter,

NO I'M NOT HEY!

Så kom jag då till Boxholm och klev in i min systers hus och blev varmt välkomnad av mina älskade systerdöttrar Matilda och Nellie! Tyvärr hade den tredje redan följt med mamma o pappa till Göteborg för att hejja på pappsen när han springer Göteborgsvarvet imorgon.

Jag kom vid halv fem, så idag har inte hunnits med så mkt. Vi bytte alla om till pyjamas nästan direkt och sedan bakades hemmagjord pizza - som inte blev sådär skitbra - sen hoppades studsmatta, sen bäddades med madrasser o sängkläder i vardagsrummet, hittade en påse med godisnappar och kollade på film.. Jag tänker inte göra någon filmrecension - Bratz.. it's a no-go. Sedan tror jag mina ungar var lite för unga för att se den, men men nu e det gjort iaf.

Imorgon blire lunch hos mamma i stugan, leta huggormar - eller förhoppningsvis slå ihjäl dem, gå på picknick och sedan får jag troligtvis besök på kvällen, vi får väl se.

En fullspäckad helg i Boxholm med andra ord...
...sedan var det ngn liten fis som nämnde en önskan om att gå till simhallen för att visa sina "tricks".. men vi får se med det. för det första har jag inga badkläder (men låna mammas då!!) o för det andra känner jag mig inte riktigt bekväm med att dra på mej en bikini..

Seriously guys, ni måste få mej att börja träna igen.

En stulen lista...

...som jag hittade på en annans blogg. Alltså, listor är egentligen inte roligt alls, men jag känner att jag måste göra det ändå :)

1. Ett namn jag lyssnar till: Anna, Älskling (såklart? höhö..), Moster..
2. Någonting jag tycker om med mig själv: att jag är öppen och glad.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: att jag faller för frestelser.
4. Detta är jag rädd för: fett.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: pengar, vänner och mat (inkl. dryck i det...)
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: ta självmord, plåga ett djur eller såra en annan människa avsiktligt.
7. Detta tycker jag om att göra: vadå får man bara välja en sak? Isf får det bli att pussas, jag pussas gärna!
8. Detta vill jag göra just nu: snusa.. för min snusdosa tog slut innan arbetsdagens slut......
9. Bästa känslan: när det kittlar i magen.. typ som när man åker Fritt Fall eller ngt sådant....
10. Värsta känslan: bakfylleågren.
11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har: omtänksam, glad & my kind of humor.
12. Är du kär just nu: Nää....
13. Jag vill gifta mig: klart jag vill!
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: resa - typ världen över - skaffa barn - köpa hus... haha gud så trist det lät...
15. Min käraste ägodel: mobiltelefonen
16. Något jag vill ha i present: en BRA plattång.
17. Detta har jag på mig just nu: trosor, strumpor, bh, jeans, linne.
18. Favoritkläder: jeans.
19. Favoritdjur: katt!
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Pop/Rock
21. Favoritlåt för tillfället: hmm... den är klurig... jag vet inte..
22. Skola - roligaste ämne: biologi
23. Stjärntecken: vattuman
24. En bok jag gillar: En sorts kärlek.
25. En film jag gillar: PS I love you
26. TV-program jag gillar: Du är vad du äter.
27. Favoritdoft: Av man.
28. Detta äter jag gärna: Fisk i alla dess former...
29. Dricker helst: Mjölk
30. Favoritgodis: är ju ingen godisgris men kanske... hm... gröna grodor?
31. Hit vill jag gärna åka på semester: New York
32. Färg på mina ögon: Grön-brun-gula.
33. Min längd: 1,72
34. Jag tror på: mamma.
35. Jag spelar: tv-spel.
36. Person jag beundrar: mee... dem är många ju...
37. Så här bor jag: 2:a, 40kvm, centralt, Nrkpg.
38. Antal döda krukväxter i hemmet: 1 orkidé som inte orkade med mitt vattnande.. tror jag.. eller brist på?
39. Det här tänder mig: ett trevligt hångel! haha...
40. Det här gör mig avtänd: fummel.
41. Favoritfärg: svart.
42. Favoritord: nuffsa
43. En hemlighet jag vet: ja, det e nog ett par... men det kommer jag inte avslöja...
44. Bästa present jag fått: min trippeltång. o platt-tv:arna.
45. Senast köpta skiva: inte en aning...
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: näsan.
47. Det jag är minst nöjd över med mitt utseende är: mina fötter.. speciellt stortårna haha...
48. Udda förmåga/egenskap: I blend in...
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: en katt...

Min snygga räser!

Ja, just det.. eftersom ni vid det här laget vet att jag har köpt en ny bil så kanske jag ska visa den också - för de som inte har en aning om vad det blev =)



VW Golf, 1.8 CL, årsmod. -95
Miltal: 10 200km

Nice or what!?

Det enda som kanske kan tyckas lite fantasilöst är ju att jag går på samma spår som förut.. Golf, röd.. Fast nu har jag ju faktiskt uppgraderat mig från en 2:a till en 3:a, alufäljar och +0,2 liters motor hahahaha.....

Den är MIN PÄRLA!

Modelhouse i Norrpan

För en tid sedan var jag på Modelhouse i Nrkpg tsm med Frida. Det var ingen vidare hit alltså..

* Först tyckte jag inte sminkningen var något att ha direkt..
* Fotografen var dock bra..
* När vi tittade på bilderna efteråt nämnde inte säljaren något om att vi skulle få den bästa bilden gratis, vilket sagts i telefonen, utan vi kunde få köpa en för 500kr... inte ens framkallad eller ngt, bränd på en cd-skiva.
* När jag sa vad säljaren sagt sa hon att jodå, vi skulle självklart få varsin bild.
* Eftersom vi "var sista kunderna för dagen" kunde hon erbjuda hela albumet för 1500kr ist för 3000kr.. yeea right.

Överpris från början kanske?

Vi fick varsin bild och gick....

Detta är resultatet: (Inte nöjd alls, det var nästan ingen jag tyckte blev bra haha.....)



Och sen kan man kanske tillägga hur tjurig säljaren blev..... Ooops :)

Bäääs.

Jag tycker inte att det är kul att blogga just nu i mitt liv. Jag har tröttnat. Men det kommer komma igen, så denna gg ska jag inte vara så dum att jag deletar bloggen - jag fortsätter, igen. Kolla gärna in med jämna mellanrum, jag kanske får ett fnatt snart, man vet aldrig.

För övrigt kände jag bara att jag var tvungen o säga det. Under tiden kan ni få veta att jag jobbar på, umgås med mina vänner, äter bättre men festar mer och har köpt en bil.

Tja rå, tja rå - hej!

RSS 2.0