Fiskgratäng à la Anna Impuls

Då var fiskgratängen färdig och en portion uppäten. Serverad med ris.

Jag skulle göra ett recept à la Mamma, men sedan fick jag en impuls och valde att ha i lite curry! Curry som bara är godt ibland, hur gick det här till? Jag vet inte vad som hände, ngn typ av black out perhaps och så fort jag gjort det trodde jag att det skulle gå åt helskotta o att allt hade varit förgäves.

Alla ni som ngn gg har läst några av mina recept, har säkert fattat att jag höftar med kryddor både hit och dit, så jag vet inte hur mkt jag tar av varje, men man får väl testa sig fram. Blir det skit så blir det skit, men hur man lyckas med det vet i tusan ;)

Torskfilé i ugn innan sås tillsätts. 225grader i ca 10 minuter, men det kan ju bero på hur stor fiskfilén är.. o det kan jag iiinte svara på.. så ni får testa där med.

Ris - å alla vet väl hur man kokar ris. Men det kanske är ngn stackars sate som inte alls vet.. så då kan jag ju berätta - att det står på paketet! (Hihi)

Sås:
Matlagningsgrädde
Ketchup
Grillkrydda
Curry
Lite pulver köttbuljong (hade ingen fisk)
Salt
Peppar
Å sedan tog jag även lite maizena redning i o hoppades på att det skulle bli lite tjockare sås när det sedan stod i ugnen.

Ta ut firren o häll på den kalla såsen. Garnera med purjolök, hackad persilja och körsbärstomater. Sen är det bara huss in i ugnen igen, en sväng, på 150 grader i kanske fem min.


Tada!



Å det var ju faktiskt godt! Kanske skulle jag ha blivit kock?!?! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0